20-årig kvinde havde fantaseret om sin tidligere lærer - én dag modtager hun en 'skummel' besked

Nicolai Busekist

5 uger siden

|

19/05/2024
Udland
Foto: TikTok
Makayla vakte bekymring på de sociale medier, da hendes 'skumle' tidligere historielærer sendte hende en besked og inviterede hende ud.

Dagens topnyheder

En kvinde vakte bekymring blandt brugere på det sociale medie TikTok, efter hun afslørede, at hendes tidligere historielærer havde sendt hende en besked for at spørge, om hun var 'fyldt 21 år', så han kunne invitere hende på date.

Makayla (der går under brugernavnet @makaylam.ller på det sociale medie) delte en video med teksten: "Min fantasi fra 9. klasse, der går i opfyldelse."

I denne video afslører hun, at hendes 'lækre' tidligere historielærer havde sendt hende en direkte besked på Twitter.

"Hej Makayla. Jeg håber, at livet har behandlet dig godt efter eksamen. Jeg er bare nysgerrig efter at se, om du er fyldt 21 år og interesseret i at få et par drinks med en tidligere lækker historielærer? Håber at høre fra dig," stod der i beskeden fra hendes tidligere lærer.

Videoen endte med at gå viralt på det sociale medie, hvor den fik 2,1 millioner visninger og 400.000 likes på kort tid. Men det var ikke alt. Den udløste også en stor debat i kommentarsporet, da flere opfordrede hende til at tage på date med ham, mens andre så det som et advarselstegn.

"Pige, gør det ikke. Du var hans elev og et barn, da han kendte dig. Dette er et stort advarselstegn," lød det fra en bruger i kommentarsporet ifølge Daily Star.

"Pige, nej. Jeg var lærer, og tanken om at date en tidligere elev er frastødende. Som lærer får det min hud til at krible," skrev en anden.

Foto: TikTok

I opfølgende videoer fortæller Makayla baggrunden for, hvordan de to mødtes. Her forsikrer hun også folk om, at hun ikke gik ud for at få drinks med ham - men hun håber på middagsplaner.

"Så grundlæggende var han min lærer, da jeg gik i skole i en meget kort periode. Den første dag han var der, troede jeg ærligt talt, at han var en ny elev. Han virkede slet ikke som en lærer," siger hun.

"Jeg begyndte ikke at tale med ham, før den sidste dag han var der, og jeg spurgte ham, om han havde en Twitter-konto, fordi alle lærerne på min skole brugte Twitter til at opdatere eleverne og sådan noget."

"Så jeg spurgte ham, om han havde en Twitter, og han er sådan: 'Nej, men jeg kan lave en'. Og jeg sagde bare: 'Fint'. Han lavede en Twitter-konto og fulgte mig og en masse andre elever der."

"Han var aldrig underlig over for mig eller gav mig mærkelig vibes eller noget i den stil. Jeg så ham bare ikke rigtigt som en lærer, fordi han aldrig underviste eller gav mig den vibe.

Foto: TikTok

"Jeg føler, at jeg er nødt til at adressere situationen. Jeg er 20 år, han er 27 år. Det har jeg bekræftet. Jeg svarede ham, vi udvekslede numre, og vi har skrevet frem og tilbage, men det er virkelig kedeligt.

"Jeg ville dele et skærmbillede, men det er bare kedeligt. Det er det virkelig. Jeg planlægger ikke at have nogen form for forhold til denne mand. Jeg kunne aldrig have nogen form for forhold til en tidligere lærer på den måde."

"Han er dog virkelig lækker, og jeg tjekkede ham på Facebook for at sikre mig, at han ikke var i et ægteskab og havde børn, men jeg fandt intet. Så forhåbentlig vil den næste opdatering være mig, der er på date med ham."