20-årige Mollie blev smidt ud af bar på grund af sit tøjvalg

Foto: TikTok.

Den hyggelige bytur gik slet ikke som forventet.

Britiske Mollie Wood var i sidste weekend på bar med sin veninde. Men den hyggelige bytur gik slet ikke som forventet. 

Mollie Wood blev nemlig smidt ud af baren.

Læs også

Kvinde blev dyttet af i McDonald’s-kø: Så fik hun en god ide

Ligesom i Danmark har det også være varmt i Storbritannien. Derfor havde Mollie Wood valgt at tage en halterneck-top, en lang nederdel og sneakers på. 

Det tøjvalg faldt ikke i barpersonalets smag, som bad Mollie Wood om at forlade baren. 

Ifølge Mollie Woord fortalte barchefen, at han havde nægtet at servicere mandlige gæster uden trøjer på, og han ville altså heller ikke have Mollie og veninden i baren, da de var iklædt ‘upassende tøj’.

Blev lukket ind 

Det var dog lykkedes de to veninder at komme ind på baren. I døren stod en kvindelig ansat, og det var først i barens gårdhave, at de to kvinder blev stoppet. 

”Vi gik halvvejs igennem pubben, da den mandlige barchef råbte til os, at vi skulle stoppe. Han sagde: ‘Du kan ikke komme ind her, du er klædt rigtig upassende og det er ikke okay. Du kan ikke have sådan en top på,” lød det angiveligt til Mollie og veninden. 

Da Mollie spurgte, hvorfor hendes tøj var upassende, fortalte han hende, at det var ligesom mænd uden trøjer på, og de havde afvist mange mænd, der havde valgt at smide trøjen. 

”Jeg var bare virkelig flov. Vi havde været på fire pubber tidligere den dag og aldrig blevet nægtet adgang,” forklarer Mollie i en TikTok-video.  

”Jeg fortalte ham, hvor sexistisk det var at sammenligne mig med en topløs mand. Jeg havde en top på. Jeg var ikke topløs.”

Veninderne forlod baren, men valgte at vende tilbage. De besluttede at gå tilbage og klage over den måde, de var blevet behandlet på.

Her blev de ifølge Mollie mødt af en uhøflig barchef, der vendte ryggen til dem. De forsøgte at få et svar på, hvorfor den kvindelige ansatte lukkede dem ind, hvis de var iklædt så upassende. Men det lykkedes ikke at få et svar, forklarer Mollie. 

Du kan se videoen med Mollie herunder:

@mollie_wood

BACK OF BEYOND WETHERSPOONS u sexist fucking pigs

♬ original sound - moll
 

 

Læs også

Solgt i dagligvarebutikker i hele landet: Nu skal du smide bollerne ud

 

 

 

Dagens Gossip