20 minutter efter køb: Splinterny Lamborghini totalskadet

Foto West Yorkshire Politi

En mand fik sig noget af et chok, da hans splinternye Lamborghini blev totalskadet på motorvejen, blot 20 minutter efter, at han havde købt den.

Manden fra West Yorkshire i England havde netop købt sig et splinterny Lamborghini, som de fleste drømmer om, men som de færreste har råd til.

På vej hjem - blot 20 minutter efter han forlod forhandleren - opstod der mekaniske problemer, som fik den dyre bil til at gå i stå midt på motorvejen.

Læs også

51-årig mor skal føde sit eget barnebarn

En bagvedkørende bil kunne ikke nå at stoppe op, og bilisten bragede derfor direkte op i Lamborghinien, der uden tvivl mistede størstedelen af sin værdi på et splitsekund.

Koster flere millioner

Det er politiet i West Yorkshire der beretter om ulykken på Twitter, hvor de har uploadet billeder af den dyre bil, der uden tvivl vil få flere mænd  til at fælde en tåre.

Om ulykken skriver politiet.

“Det er kun et bil. Men ved denne hændelse stoppede en 20 minutter gammel Lamborghini på grund af en mekanisk fejl i spor tre, hvorefter den blev ramt bagfra af en uskyldig bilist,” skriver politiet på Twitter.

 

Lamborghinien var en såkaldt Lamborghini Huracan, og den koster tæt på to millioner kroner. Skulle du have fat i den herhjemme, ville den koste mere end det dobbelte.

Læs også

Skole med skræmmende besked til forældre: Et spørgsmål om tid før voldtægt finder sted

 

 

Dagens Gossip