21-årig influencer og reality-stjerne tog Instagram-billede: Endte med bøde fra politiet

Foto: Instagram @emmyruss1

Det perfekte Instagram-billede er blevet dyrt for en 21-årig influencer og reality-stjerne.

Tyske Emmy Russ, der har mere end 160.000 følgere på Instagram og har deltaget i Tysklands udgave af Celebrity Big Brother, er kommet i politiets søgelys.

Hendes jagt efter det perfekte billede gik nemlig ikke som forventet.

Læs også

Fik ødelagt sin penis af kaffegigant

Tidligere på ugen postede hun et foto på Instagram af hende, der poserede ovenpå en politibil i Hamborg og skrev i billedteksten, at hun var blevet "arresteret efter dette billede". Emmy hævdede også, at hun havde fået "blå mærker og måtte forlade stationen uden min nederdel efter nogle timer."

Det var dette billede, der var skyld i, at Emmy Russ måtte med en tur på politistationen. 

Hamborg politi navngav ikke Emmy, men de lagde også et opslag op på deres officielle Instagram-konto, hvor de beskrev, hvordan de havde taget en kvinde med på stationen, der havde fået taget billeder af sig selv siddende på motorhjelmen. 

I opslaget skriver Hamborgs Politi, hvordan en kvinde valgte at sætte sig på en politibil for at tage 'pæne billeder'.

Nu kan hun se frem til en bøde

Hamborgs politi skrev i opslaget,  at det "tilsyneladende var for at tage 'pæne billeder'", men de kunne konstatere efterfølgende, at motorhjelmen på bilen var blevet skadet efter fotosessionen.

Derfor blev der lavet en rapport omhandlende skaden, og der blev taget billeder af skaderne som bevis. Derudover måtte Emmy også en tur med ind på politistationen med henblik på identifikation.

”En undersøgelse er nu i gang mod hende, og hun vil blive faktureret for de skader, som hun har forårsaget, der ifølge nuværende skøn, er på flere hundrede euro,” har politiet udtalt og tilføjer:

”Vores anmodning: Ja, vores politibiler kan være ret sexede! Du er velkommen til at fotografere dem! Men vær sikker på at de ikke bliver beskadiget undervejs - bare det at sidde på dem eller klatre op på dem, er bestemt at gå for langt! ”

“Hvordan kan det ske?”

Efterfølgende har folk delt sig på to hold. Der er gruppen, der synes, at politet overdriver, og så er der dem, der ikke forstår, hvorfor hun satte sig på bilen i første omgang. 

”Er det overhovedet en kriminel handling? Klatrede hun op på motorhjelmen for at beskadige den? Det tror jeg ikke, ”skrev en, mens en anden ikke kan forstå, hvordan det overhovedet kunne lade sig gøre. 

"Hvordan kan en kvinde, der maksimalt vejer 47,48 kilo, skade en motorhjelm?”

Mens andre skrev, at hvis du sidder på en bil, uanset om det er politiets eller andres, så skal du påtage dig ansvaret for eventuelle skader.

”Du sætter dig ikke bare på en andens bil, hvad enten det er politiet eller ej,” skrev en person.

Læs også

Preben Kristensen slår fast: Det kommer ikke til at ske lige nu

 

 

 

Dagens Gossip