21-årig ‘mor’ til 15-årig fortæller at hun aldrig bliver taget seriøst

Foto: TikTok

En 21-årig kvinde lever ikke det normale liv for en studerende.

Mens hendes venner går ud og har det sjovt, dedikerer hun sin tid til at opdrage en teenagepige.

Når de bekymrer sig om eksamener, fester og college-romancer, er Hunter bekymret for, at de andre forældre på gymnasiet ikke tager hende seriøst på grund af hendes alder.

Læs også

Dreng blev mobbet for at være overvægtig og tabte 84 kilo: I dag er han uigenkendelig

I en video udsendt til TikTok, som er blevet set over otte millioner gange, åbner hun op om at være '21 med en 15-årig.'

Hun skrev i billedteksten: "Ingen andre forældre eller ansatte på hendes gymnasium vil tage mig alvorligt," og "Jeg kan allerede mærke, at folk spørger mig, hvilken klasse jeg går i, når jeg går til hendes arrangementer."

Folk kunne ikke få det helt til at hænge sammen, men Hunter kom med forklaringen.

"Jeg ansøgte for nylig om værgemål for min søster for et par måneder siden ... jeg følte, at den bedste måde at holde min søster sikker, glad og få opfyldt alle hendes behov og ønsker var at flytte et par stater over og bo hos mig."

Hun tilføjede: "Det er 100 procent lovligt. Jeg ved ikke, hvad alderen er i alle stater, men i North Carolina, som 21-årig, søgte jeg om værgemål, og jeg blev tildelt det gennem retten."

I en separat TikTok-video indrømmede Hunter, at beslutningen om at tage over som hendes søsters værge har forårsaget noget alvorligt familiedrama, og hun har endda modtaget dødstrusler fra medlemmer af hendes søsters mors familiemedlemmer. Det skriver Unilad.

I starten var selv hendes søster ikke glad for, at Hunter blev hendes værge, men Hunter insisterede på, at det var 'det bedste for hende, selvom det var meget svært for os begge.'

Læs også

Bilist optager bevidst to parkeringspladser: Så opdager folk den 'chokerende' seddel i forruden

 

 

.

Dagens Gossip