21-årig servitrice fyret: Tøj var ‘grimt’ og ‘upassende’

Foto: @vaneskinnylegnd/TikTok

En servitrice hævder, at hun blev sendt hjem fra arbejde, fordi man fandt hendes valg af tøj upassende, og at hun blot få dage efter mistede sit arbejde, da hun blev fyret.

En 21-årig servitrice fortæller i en video, som hun har delt på TikTok, at hendes arbejdsplads krævede, at hun tog hjem, fordi de ikke kunne lide tøjet, hun var iført. 

Men det blev dog endnu værre for servitricen, efter hun skrev et opslag om hændelsen.

Læs også

Jan er en legende i Legoland: Nu er det slut

Videoen, som hun har lagt op på TikTok, er blevet optaget forud for vagten, hvor hun blev bedt om at tage hjem, og man kan i videooen se tøjet, hun havde på, og som hendes arbejdsplads dømte upassende. 

Dette bliver dog fulgt op af optagelser af hende, der er efterladt grådkvalt i sin bil, hvor hun fremstemmer, at hun var blevet sendt hjem fra sit arbejde på en restaurant og bar. 

"Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, efter at være blevet bedt om at forlade stedet, fordi de fandt min top upassende. Jeg forstår det ikke," fortæller den 21-årige servitrice. 

Hun fortæller efterfølgende, at der ikke var forskel på tøjet, hun havde på, og tøjet, som kunderne er iført, men alligevel mente hendes arbejdsplads, at den langrmede crop top og de matchende bukser var "grimme og upassende". 

Hertil tilføjer hun, at det er svært at forstå, eftersom de har malerier af nøgne damer hængende i restauranten.

@vaneskinnylegnd

also I’m crying Bc I was already having a bad day and this sent me over the edge

♬ original sound - Vane 🤠
also I’m crying Bc I was already having a bad day and this sent me over the edge

"Jeg kan simpelthen ikke forstå det. Jeg er så sur, fordi det tog mig 45 minutter at køre hertil." 

I opfølgende opdatering fortæller hun, at hun vendte tilbage til sin arbejdsplads et par dage senere, hvor hun fik at vide, at hun var fyret. 

"Jeg er så glad. Det er den bedste dag nogensinde. De sagde, at det skyldtes min TikTok. Men nu står jeg uden et arbejde."

Foto: @vaneskinnylegnd/TikTok

Foto: @vaneskinnylegnd/TikTok

"Jeg er overbevist om, at ejerne kommer til at se denne TikTok, men det er jeg ligeglad med, da mine følelser skal komme til udtryk," fortæller hun, hvorefter hun tilføjer, at hun aldrig har oplyst navnet på restauranten. 

I kommentarfeltet til den oprindelige video fremgår det, at folk er blevet efterladt splittet, eftersom man ikke kan blive enige om, hvorvidt restauranten har handlet uretfærdigt. 

"De er bare jaloux! Du ser fabelagtig ud," skriver en bruger til videoen. 

"Du fortjener ikke at blive behandlet på den måde," tilføjer en anden. 

Som ovennævnte kommentarer vidner om, så er der mange, der forsvarer hende, men der er dog også mange, som mener, at hun tager den alt for langt. 

"Du er ikke et offer. Jeg ville aldrig bære sådan noget tøj på en arbejdsplads, og hvis det skulle ske, at jeg var iført sådan noget kluns, så ville jeg blive fyret," skriver en bruger, som ikke mener, at restauranten har gjort noget forkert. 

Læs også

Hans er rystet over sygt påfund på badestrand

 

Dagens Gossip