22-årig butiksmedarbejder inviterede ældre mand på 'jule-date': Årsagen er hjerteskærende

Foto: Facebook

En 22-årig butiksmedarbejder tog en 64 år ældre mand med på 'date', efter hun hørte, at han skulle tilbringe juledagene alene.

Ellie, der arbejder i supermarkedskæden Sainsbury's, inviterede en ensom enkemand på middag, da hun hørte, at han ingen nære venner eller familie havde at holde jul med.

Læs også

Borgmester i storby vil gøre det lovligt for unge at være i besiddelse af stoffer

Da det blev tid til deres 'date', dukkede 86-årige Edwin Holmes op iført sit fineste jakkesæt, for at spise middag med 22-årige Ellie Walker. Det skriver The Sun.

Da Edwin dukkede op, havde han ikke kun sørget for at tage sit fineste jakkesæt på. Han havde også taget en nydelig buket blomster med til Ellie, hvilket gav hende tårer i øjnene, fortalte Ellie.

"Han sagde, at det var hans første 'date' i 55 år, og han var lige så nervøs som en skoledreng," sagde Ellie til The Sun efter deres middagsaftale.

"Det fik mig til at græde, fordi jeg kunne se, hvor meget det betød for ham. For mig er det den vigtigste del af mit job at tale med kunder og se, hvordan deres dag forløber."

Ellie, der havde arbejdet for supermarkedets Leeds-afdeling i tre år, da middagsaftalen med Edwin fandt sted, sagde, at han dukkede op i butikken flere dage om ugen, hvor han talte flittigt med personalet.

Hun foreslog ham, at de kunne spise middag sammen i juledagene, da hun hørte, at han skulle tilbringe juleaften alene med en færdigret.

Efter deres hyggelig middagsaftale, er Ellie og Edwin blevet gode venner. Flere gange efterfølgende har de mødtes til en kop kaffe, hvor de blot har snakket sammen og nydt hinandens selskab.

"Han er uden skyggen af tvivl min yndlingskunde," lød det også fra Ellie, da hun talte med The Sun.

"Han er den sødeste mand og så snakkesalig. Jeg tænkte, at hvis det var min bedstefar, og han var alene, ville jeg ønske at nogen ville tale med ham."

"Jeg ser ham jævnligt nu, og vi mødes til kaffe. Det er rart at kunne snakke med ham."

"Middagen gjorde mig meget glad, da det var uventet, og jeg havde et meget behageligt selskab," lød det fra Edwin, der er tidligere maler og dekoratør.

Pensionisten, der bor i en lille bolig ikke så langt fra butikken, mistede sin kone i 2006 efter 45 års ægteskab. Han havde ingen familie, der boede i nærheden af ham, da hans datter og to børnebørn bor i Australien. 

Læs også

Lucy fandt en gammel kjole i sit klædeskab - nu går hendes selfie verden rundt

"Med hensyn til jakkesættet, så var det min første 'date' i omkring 55 år, og jeg hentede blomsterne, fordi jeg ikke ville komme tomhændet," sagde han.

 

Dagens Gossip