22-årig kvinde ophidser arrig bilist på vejen: Da de stopper i et kryds, går bilisten amok

Foto: Facebook

En ung kvinde er nu blevet dømt i retten efter en usædvanlig sag om vejvrede.

 Der findes kun få steder som trafikken, hvor blodet kommer op at koge, når man oplever at andre mennesker kører som død og helvede.

Langemanden, tilråb og dytten kan være en af de mange måder at vise sin utilfredshed på, men for 22-årig kvinde endte en sag om vejvrede i retten - selvom det var hende, der blev overfaldet, skriver Daily Mail.

I juli sidste år kørte 22-årige Bianca Lee Sams afsted på hovedvejen ved den australske by Central Coast. En veninde sad bag rattet, og følte sig presset af den bagvedkørende bil, der lå helt oppe i bagenden af deres bil.

Derfor hang den 22-årige mor ud af vinduet og begyndte at kaste skruer og små værktøjsdele ud af bilen og gestikulere mod den 42-årige fører af bilen Matthew Pollard.

Bianca Lee Sams hang ud af vinduet for at kaste med små genstande efter den bagvedkørende bil. Foto: Facebook

De mindre genstande ridsede Pollards bil og motorhjelm, og da det to biler nåede et kryds, stoppede den forankørende bil op, hvorefter Bianca Lee Sams steg ud af bilen og krydsede sine arme.

Derefter steg den bagvedkørende bilist Matthew Pollard ud og gik resolut mod kvinden.

Læs også

Ung kvinde får leveret skuffende burger som takeaway: Bliver rædselsslagen, da restaurantejer pludselig banker på døren

I en hurtig bevægelse knyttede han en næve og slog kvinden direkte i ansigtet. Bianca Lee Sams har siden forklaret, at det var bange for at den bagvedliggende bil vil køre dem af vejen, og at hun reagerede, da der var et lille barn på fem måneder med i bilen.

Da de når et kryds, stiger hun ud for at snakked med bilisten. Foto: Facebook

Men i stedet slår manden den unge mor lige i ansigtet med en knyttet næve. Foto: Facebook

- Jeg smed de ting efter ham for at beskytte mig og mit barn. Vi var begge to bange, og vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre. Vi prøvede at give plads, men han blev ved med at følge efter os, siger Bianca Lee Sams til news.com.au.

Mandag var begge parter en tur i retten, hvor den unge mor selv blev dømt for at være skyldig for at provokere og begå hærværk. Hun har fået en straf på 360 timers samfundstjeneste og en bøde på cirka 2300 kroner.

Læs også

Rebecca koger pasta til sine to børn, men spotter noget pudsigt ved maden: Nu griner alle af hende

Hun slipper dog med at aftjene 140 timer, da hun kan afsone sine to strafforhold samtidig. Manden i den gule t-shirt, Matthew Pollard, blev også dømt for vold i retten. Han fik en bøde på cirka 4200 og en betinget dom.  

Se selv videoen af hele det voldsomme overfald her: 

Stop med at sutte: Disse 5 tricks giver ham det bedste stryg på pølsen

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip