22-årig mor meldte sin søn savnet: Nu er hun blevet anholdt for drab

Foto: Facebook/Politi

En 22-årig kvinde påstod, at hendes søn blev kidnappet. Nu er hun selv blevet anholdt og sigtet for mord.

En mor, der meldte sin søn savnet, er blevet anholdt og sigtet for drab, efter den lille drengs lig blev fundet på en losseplads. Det skriver Daily Star.

Læs også

Fyns Politi beder om hjælp: Hvem var manden, der omkom ved en personpåkørsel i Odense?

22-årige Leilani Simon blev anholdt efter hendes 20 måneder gamle søn Quinton forsvandt fra Savannah, Georgia, i sidste måned. Chatham County Police Department bekræftede hendes anholdelse mandag.

Det lille barn har tidligere været formodet død, efter Leilani Simon meldte ham savnet den 5. oktober.

Moderen boede i en ejendom i Savannah med sin treårige søn, sin kæreste og mor. Hendes mor havde forældremyndigheden over begge børn.

"I eftermiddags anholdte Chatham County Police Department den 22-årige Leilani Simon og sigtede hende for drab, hemmeligholdelse af en anden persons død, falsk anmeldelse og falske udsagn i forbindelse med 20 måneder gamle søn Quinton Simon forsvinden og død," sagde en talsperson for politiet.

Leilani hævdede, at hun troede, at nogen havde kidnappet hendes søn fra hans kravlegård omkring kl. 09 om morgenen på den dag, hvor han forsvandt, skriver The Mirror.

Opkaldet til alarmcentralen kom efter, at hun havde sendt en SMS til Diana McCarta, der er Quintons babysitter, tidligt samme morgen, hvor hun fortalte hende, at hun ikke skulle møde på arbejde den dag.

"Jeg fik en SMS i morges om, at de ikke ville være der - at jeg ikke skulle passe dem kl. 05:29. Hvilket var lidt mærkeligt, fordi jeg har dem, selv når hun ikke arbejder," fortalte McCarta til WSAV.

Mindre end en uge efter Quintons forsvinden, blev det bekræftet af politiet, at en kriminel efterforskning var blevet iværksat.

Leilanis mor, Billie Jo Howell, siges at have fortalt politiet, at hun ikke stolede på sin datter og sagde i et interview, at 'hun ikke altid har gjort det rigtige'.

Politiet har bekræftet, at menneskedele fredag blev fundet på en losseplads efter omtrent en måneds eftersøgning. FBI bekræftede, at delene var fra et menneske.

"Yderligere test, herunder DNA-analyse, bliver udført, og vi har al mulig grund til at tro, at dette vil bekræfte, at resterne er Quentins," lød det fra politiet.

"Dette er en hjerteskærende udvikling for alle, der elskede Quinton, for de mange mennesker, der lærte ham at kende efter hans forsvinden, og for vores afdeling."

Læs også

Elon Musk griner højlydt over fund i skab på Twitters hovedkonto

Ifølge politiet er 22-årige Leilani blevet fængslet i Chatham County Detention Centre, inden hun skal for retten. Desuden lød det, at de 'ikke forventer andre anholdelser i forbindelse med denne sag'.

 

Dagens Gossip