22-årige kvinde lagde billede ud på nettet: 37 minutter gik den pinlige rædsel op for hende

Foto: privat

Den 22-årige kvinde delte et billede på nettet. Først 37 minutter efter gik det op for hende, hvad hun havde delt

22-årige Shannan Butt tog og delte, hvad hun selv mente var det perfekte selfie på badeværelset. Billedet blev delt på hendes personlige Instagram-konto.

Læs også

Drama i supermarked: Kunde gik amok på grund af høje priser

Cirka en halv time efter, at hun havde delt billedet på det sociale medie, opdagede hun dog, at det ikke kun var hende selv, der var med på billedet. Der var nemlig en person og en detalje, som hun havde overset.

Shannan stod i midten af billedet iført en kasket og et par solbriller. I baggrunden var der et spejlbillede af hendes kæreste, Harry. Desværre for Harry var det ikke fra hans nydeligste side. Derimod kan man se ham tørre sig bagi.

Da den 22-årige kvinde tjekkede sin Instagram-konto 37 minutter efter at have delt billedet, så hun den pinlige detalje, hvilket naturligvis fik hende til at slette det igen.

Foto: Privat

Efterfølgende fortalte hun sine venner om den uheldige hændelse. De fandt det naturligvis alle morsomt, og fik hende på en eller anden vis overtalt til at dele det igen. Denne gang blev det dog delt på Twitter.

"Som om jeg havde dette billede oppe på min Insta i 37 minutter, før jeg opdagede, at min kæreste bogstaveligt talt tørrer sin røv i spejlet bag mig," skrev hun i sit opslag på Twitter, hvor hun også delte billedet, som hun tidligere havde fjernet fra sin Instagram-profil.

Kort tid efter at have delt billedet på Twitter, fik hendes opslag flere hundrede kommentar og mere end 125.000 likes. Mange af dem, der kommenterede på opslaget, stillede ved spørgsmålstegn ved, hvorfor han står op, når han skal tørre sig bagi.

Foto: Privat

"Hvorfor står han op? Hvilken slags person gør det?!" skriver en person, mens en anden skriver: "Stående aftørring? Respekt."

"Jeg var sammen med min ven, og vi begyndte straks at græde af grin, da vi lagde mærke til det, og jeg var sådan: 'Jeg er nødt til at slette det'. Derefter nævnte jeg det i en gruppechat, og min ven mente, at jeg burde dele det på Twitter, fordi det ville være sjovt," forklarede Shannan efterfølgende.

"Jeg var først ude på badeværelset, og han kom ind, og jeg sagde: 'skat, jeg tager et billede', og han fortsatte bare, så jeg tog billedet uden at tænke over det og gik," tilføjede hun.

Læs også

Nu skal der tankes: Her koster en liter benzin kun 12.6 kroner

 

 

Dagens Gossip