22 dage gammel baby fundet død i autostol - mor var på restaurant

22 dage gamle Betsey Kee døde af sult. Arkiv/modelfoto.

En ung mor er blevet idømt fængsel på livstid, efter at hendes nyfødte datter sultede ihjel i en autostol, mens moderen selv var på restaurant.

26-årige amerikanske Ruby Stephens skal i fængsel resten af sit liv - uden mulighed for prøveløsladelse.

I december 2014 blev en køretur på 16 timer til en skæbnsesvanger rejse, da Ruby Stephens og hendes mand skulle fra Indiana til Florida i USA for at holde jul med familien. 

På et tidspunkt standsede parret for at spise på restauranten Golden Corral i byen Lakeland og efterlod i den forbindelse den blot 22 dage gamle pige i autostolen i bilen. Det skriver The Sun.

Betsey Kee var spændt fast og vejede blot 1,8 kilo ved sin død. Det viste sig, at Ruby Stephens var stoppet med at amme den lille pige flere dage forinden, og at hun langsomt var sultet ihjel. Det bekæftede obduktionen.

Læs også

Foto af hunds pote vækker opsigt: 'Det gør mig så dårlig'

51-årige Ray hævder, at han ikke vidste, at den lille pige ikke fik mad.

Pigen havde været død i mere end tre timer, da hun blev opdaget i bilen 23. december 2014, mens hendes mor og 51-årige stedfar Roy fik sig et måltid mad på restauranten.

26-årige Ruby Stephens erklærede sig skyldig i mord i retten i Gainesville, Florida. 

Hun forklarede til dommeren, at hendes affære, som Betsey Kee var et resultat af, havde taget hårdt på ægteskabet med 51-årige Roy. Han var uinteresseret i barnet. 

26-årige Ruby Stephens erklærede sig skyldig.

Læs også

32-årig mand har fået forstørret sine læber over 20 gange - nu kan ikke lukke munden

Roy forklarede i retten, at han ikke var klar over, at hans hustru var stoppet med at amme den lille pige. Han blev også idømt livstid i fængsel.

- Jeg vil aldrig kunne forstå, hvorfor denne kvinde gjorde det mod sin dyrebare baby. Livstid i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse er en passende straf til hende. Vi nægter at acceptere noget mindre, sagde anklager Brain Haas i forbindelse med retssagen ifølge The Sun.

Parret har to andre børn sammen på henholdsvis et og to år, som er kommet i pleje. 

Folk går amok over hus i lille jysk landsby: Så vild en garage har du aldrig set før

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip