23-årige Milan kommer med klar besked til forældre efter badetur

Foto: Google maps / Privat.

En hyggelig tur ved vandet endte helt anderledes end forventet.

Sandstrand, badebro, store græsplæner, picnicområde med plads til at grille og hygge.

Læs også

Solgt i Rema 1000-butikker landet over: Nu fjernes det fra hylderne

Storvadsbadet ved Fyrisån i Gamla Uppsala i Sverige er det perfekte sted at tage hen, når varmen stiger, og man har lyst til en dukkert.

Sidste lørdag var 23-årige Milan Nabizadeh taget med sin tante og hendes børn til badet for at få nogle hyggelige timer sammen. De var langt fra de eneste, der havde fået den ide. Masser af børnefamilier havde også pakket strandtasken og draget afsted mod Storvadsbadet for at nyde solen og blive kølet ned.

Storvadsbadet ved Fyrisån i Gamla Uppsala i Sverige er det perfekte sted at tage hen, når varmen stiger, og man har lyst til en dukkert. Foto: Google Maps.

Var helt alene

Milan Nabizadeh var i løbet af dagen ude at bade med sin familie, og her lod han mærke til en dreng, der på egen hånd var ude i vandet. 

Til Newsner forklarer Milan, at han forsøgte at holde øje med drengen ind i mellem. Efter et par minutter, hvor Milan ikke havde haft fokus på drengen, flød der pludseligt en krop rundt i vandet.

23-årige Milan kommer med klar besked til forældre efter badetur. Foto: Privat.

“Jeg sagde hej ven, har du brug for hjælp til noget. Og da han ikke svarede, forstod jeg, at det var alvorligt. Han var livløs,” fortæller Milan til Newsner.

Herefter fik Milan hurtigt den lille dreng op på stranden, hvor en læge tog over og udførte førstehjælp, mens andre ringede til politiet.

Det lykkedes heldigvis at få liv i drengen igen, som var i chok efterfølgende, forklarer Milan.

Pak telefonerne væk

Milan kommer nu med en opfordring til de forældre, der har hovederne begravet i deres mobiltelefoner, når de er ved vandet sammen med deres børn. 

“Du kan ikke sidde flere meter væk, når børnene bader. Læg din mobiltelefon væk og leg med dine børn,” lyder den klare besked fra den unge mand, der var med til at redde den lille drengs liv.

Læs også

Stavefejl koster Bagedyst-deltager 150.000 kroner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip