24-årig blev gravid: ‘Jeg havde ikke haft sex’

Foto: Shutterstock,com

Det kom som et chok, da graviditetstesten var positiv. For sex havde aldrig været en del af den dengang 19-årige Samantha Lynn Isabels liv.

Mens der er par, der kæmper i årevis for at blive gravide, så er der andre, der nærmest bare skal tænke på sex, før det lykkes.

Læs også

Anita Olsen fik ‘lorte-kahyt’ på Oslobåden: ‘Der var afføring og blod’

I den sidstnævnte kategori finder man uden tvivl Samantha Lynn Isabel, der af venner og familie har fået kælenavnet ‘Jomfru Maria’.

Grunden til kælenavnet går fem år tilbage, hvor dengang 19-årige Samantha blev gravid. 

“Det var kun forspil”

På daværende tidspunkt var den unge kvinde i et forhold med en fyr, men de to havde aldrig lavet andet end ‘forspil’, forklarer hun til Daily Star.

Derfor fik hun sig også noget af en overraskelse, da tegn på en graviditet begyndte at komme. Hendes menstruation udeblev, og hun havde mange mavekramper. 

Derfor valgte hun at tage et smut til lægen, som kunne fortælle hende årsagen til den manglende menstruation og ondt i maven. Hun var gravid.

Så til trods for, at det ‘bare’ var forspil, så endte det altså med en graviditet.

I dag er de stadig sammen

Selvom hele situationen chokerede Samantha, så valgte hun er beholde barnet, og den dag i dag er hun stadigvæk sammen med fyren, der er far til barnet. 

De to venter nu deres andet barn sammen. Om det denne gang også er en god omgang forspil, der går forud for graviditeten, melder historien ikke noget om.

Læs også

Dansk musiker skudt og dræbt

 

 

 

Dagens Gossip