24-årig mand havde en hel familie boende uden hans viden: Du gætter aldrig, hvor de boede

Foto: Shutterstock.com

En 24-årig mand fik pludselig en større familie på besøg, uden hans viden. Det var først da en af hans egne familiemedlemmer tændte et lys, at han fandt ud af det.

De fleste mennesker ville højst sandsynligt vide det, hvis de pludselig havde en anden familie boende.

Der er dog set eksempler på, at folk har haft ubudne gæster igennem længere perioder, uden at de har vidst det. Et eksempel er denne kvinde, der opdagede, at hendes ekskæreste som hun havde et polititilhold til, havde boet på hendes loft i hele to uger.

Læs også

Kvinde opdagede at ekskæresten havde gemt sig to uger på loftet

Et andet og endnu vildere eksempel er helt ny, og det omhandler en 24-årig mand, der havde en hel familie boende, uden han vidste det, og de var hos ham hele tiden.

Det skal forstås bogstavelig talt, da den unge mand havde familien boende i sig.

Et familiemedlem lyste ham i øret

Den 24-årige mand fra Kina, der går under bogstaverne Lv, havde brokket sig over, at han ofte følte en kradsende smerte i sit ene øre. Et familiemedlem til den 24-årige lyste ham i øret, og blev helt rædselsslagen, da vedkommende så, hvad der gemte sig i øret.

Den unge kinesiske mand tog direkte til det nærmeste hospital, hvor en læge omgående kiggede på ham.

Her fandt doktoren ud af, at der kravlede et hav af små kakerlakker rundt i øret på ham.

I alt viste det sig, at der var mere end 10 små kakerlakker, der for nyligt var udklækket af æg i mandens øre, og moren til de 10 kakerlakker var der naturligvis også.

Foto: AsiaWire

“Jeg opdagede mere end 10 kakerlak babyer der inde. De var allerede i gang med at løbe rundt,” fortalte Zhong Yijin, der er øre, næse og halsspecialist ifølge mediet Mirror.

Det lykkedes lægerne at skylle alle kakerlakkerne ud af øret på den unge kineser, der blev sendt hjem med olie og cremer, der skulle rette op på de skader, som kakerlakkerne havde lavet i hans øre.

Det bliver dog langt fra sidste gang, at vi kommer til at høre om mennesker, der har fået små dyr som ubudne gæster i deres øre. Det er ikke længe siden, at den 27-årige Liam Gomez følte, at hans øre var stoppet til, og at noget kradsede inde i hans hoved.

Han puttede derfor noget olie på en vatpind, som han ville smøre øret med, men da han trak vatpinden ud, kunne han se, at der sad et edderkoppeben fast på pinden.

Den næste time brugte han på at få edderkoppen ud af øret stykke for stykke. Han svor derefter til, at han for eftertiden ville gå i seng med hørebøffer på.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

 

 

Dagens Gossip