25-årig model i vildt vægttab: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Foto: Instagram

Den 25-årige model viser nu, hvordan hun så ud for bare fire år siden.

Modellen Gracie Bon deler ofte billeder og videoer af sig selv på Instagram, hvor hun typisk bliver oversvømmet med komplimenter fra sine følgere.

Men nu har den 25-årige model valgte at vise et billede af, hvordan hun så ud, inden hun tabte sig og gennemgik en vild forvandling. Det skriver Mirror.

Læs også

Kvinde troede, hun havde nyresten: Viste sig at være noget helt andet

Billedet viser hende i en alder af 21 år, hvor hun vejede cirka 130 kg. Foruden at være overvægtig, havde hun også et helt andet udseende, end hun har i dag.

Hun fortæller ifølge Mirror, at hun faktisk 'elskede sin krop', men at hun besluttede sig for at tabe sig, fordi hun havde knæsmerter og havde svært ved at trække vejret, når hun gik.

"Mig som 21-årig vs mig som 25-årig," skriver hun på Instagram.

Foto: Instagram

"I starten elskede jeg min krop: Og mange siger stadig til mig: 'Men hvis du virkelig elskede den, ville du være forblevet sådan og ikke have ændret dig'."

"Sandheden er, at jeg elskede min krop så højt, at jeg ville tage mig godt af den og besluttede at redde mig selv."

"Så hvis du ser nogen gå igennem en hård tid på grund af deres størrelse, så elsk dem højt og forstå, at du ikke ved, hvad de går igennem."

"Måske er den hengivenhed alt, hvad du behøver for at se dig selv med kærlighedens øjne."

I kommentarsporet er der mange, der roser hende for den flotte forvandling, men ikke alle. Der er nemlig også mange, der stiller spørgsmålstegn ved, om det er opnået på naturlig vis.

Læs også

Derfor stopper Sofie Linde som vært på X Factor

 

 

Dagens Gossip