25-årig kvinde ville flirte sig til lavere husleje: Det gik ikke som planlagt

Skrevet af Nicolai Busekist

15 uger siden

|

14/02/2024
Foto: TikTok
En 25-årig kvinde forsøgte at flirte sig til en lavere husleje, men det gik ikke helt, som hun havde håbet på.

Dagens topnyheder

Gik langt fra som planlagt

  • Vandhanen hos en 25-årig lejer stoppede med at virke

  • 25-årige Penny forsøgte at flirte med sin udlejer

  • Det gik ikke som hun havde håbet

Har man et ønske om en lavere husleje, er der flere måder at gribe det an. For eksempel kan man vælge at flytte ind i en billigere bolig eller forhandle med sin udlejer.

Den 25-årige Penny McNatt forsøgte sig med en lidt anden teknik. Hun valgte at flirte med sin udlejer i et forsøg på at få en lavere husleje. Selvom det måske virkede som en god idé, så gik det ikke, som hun havde håbet på.

Hele historien startede med, at hun havde en defekt vandhane, som skulle repareres. Derfor kontaktede hun sin udlejer, så den kunne blive enten repareret eller udskiftet. 

I en video på det sociale medie TikTok fortæller hun, at hun forsøgte at flirte lidt med sin udlejer. Her viser hun også de beskeder, der er blevet udvekslet mellem dem.

"Hey. Min vandhane i køkkenet virker ikke igen," skriver hun i sin første besked til udlejeren.

"Okay. Kan du sende mig et billede af den? Den skal muligvis udskiftes," lød det fra hendes udlejer.

Foto: TikTok

Penny svarede derefter med et billede af sig selv, der peger på den defekte vandhane. Det var dog ikke nok for udlejer, der bad hende om at sende et 'nærbillede'.

I et forsøg på at være sjov og flirte lidt med sin udlejer, valgte hun at sende et nærbillede af sig selv. På dette billede viser hun sit helt store smil, men det var ikke lige, hvad udlejer havde tænkt sig.

Derfor tog han heller ikke specielt godt imod det. Derfor svarede han blot med: "Af vandhanen. Ikke dig."

Penny var derfor nødt til at tage imod den virtuelle lussing, hvorfor hun blot svarede med: "Nåh, ja. Min fejl."

Foto: TikTok

I kommentarsporet på det sociale medie har mange lavet sjov med, at hun ikke havde den store succes med sit forsøg. Der er nemlig intet, der tyder på, at hun ender med at få nedsat sin husleje.

"Ingen nedsat husleje til dig," har en bruger skrevet, mens en anden skrev: "Lejen kommer til at stige i vejret efter dette forsøg. Jeg ville flytte ud, hvis jeg var dig."

"Det her er sjovt. I det mindste prøvede du. Han kunne have været dit livs kærlighed," lød det fra en tredje.

"Det går aldrig, som de gør i film," skrev en tredje.

Foto: TikTok

Penny følte sig en anelse flov over, at det ikke havde den succes, som hun havde håbet på. Alligevel var hun glad for, at hun gjorde et forsøg på det.

"Jeg prøvede. Det er alt, der betyder noget," lyder det fra den 25-årige kvinde.

Andre har foreslået, at hun skal forsøge sig med en form for undskyldning. Blandt andet har flere foreslået, at hun skal skrive, at det var hendes kusine, der tog hendes telefon.

En helt tredje gruppe af personer har forsøgt at opmuntre hende lidt. Det har de gjort ved at skrive, at hun ser dejlig ud på de to billeder.