250 hvalpe er blevet dræbt i 'krig' mellem aber og hunde

Foto: Shutterstock

En mærkværdig strid har fundet sted i Indien, hvor flere vilde aber har angrebet og dræbt adskillige hunde.

I Beed distriktet i den indiske delstat Maharashtra har en bizar strid mellem hunde og vilde aber fundet sted. Beboerne i distriktet har rapporteret om flere aber, som angriber hunde og angiveligt har slået op imod 250 hvalpe ihjel. Det skriver Vice og 9gag

De lokale tror, at de drabelige angreb skal ses som hævnangreb mod hundene, efter at et par gadehunde angiveligt for nyligt dræbte en lille abeunge i samme område.

Læs også

Hella Joof skal opereres

Ifølge de lokale medier dræber aberne hundehvalpene ved at samle dem op og klatre højt op, hvorefter de lader de små hunde falde til jorden, så de dør af nedslaget. Aberne kravler for eksempel op i høje træer eller op på hustagene i byen Majalgaon eller nabobyen Lavul.

Sitaram Naibal, som bor i området, oplevede, at arberne forsøgte at angribe og dræbe hans egen hund. Da han forsøgte at skræmme aberne bort opstod der tumult, og han brækkede benet under redningsaktionen. 

De mange angreb har skabt panik i lokalsamfundet, da der stort set ikke er flere hunde tilbage i området. Derudover er der blevet rapporteret om, at aberne har angrebet små skolebørn på vej til skole, og de lokale kontaktede derfor vildfunktionærerne for området og bad om hjælp. 

Skovofficer, Sachin Kand, udtalte således til ANI: "To aber involveret i drabene af de mange hvalpe er blevet fanget af Nagpur Skovafdelings hold i Beed. Begge aber bliver forflyttet til Nagpur for at blive sat fri i en nærliggende skov."

De lokale beboere håber altså, at der nu er kontrol over situationen, og at angrebene på hunde og små børn holder op.

Sagen har fået stor opmærksomhed på de sociale medier i Indien, og mange memes (red. sjove billeder med tekst) er begyndt at dukke op på Twitter med hashtagget #MonkeyVsDoge.

 

Læs også

EU melder ud: Så lang tid gælder coronapas for færdigvaccinerede

 

 

Dagens Gossip