3-årig dreng åbnede en pose chips: Så brød han grædende sammen

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

13/04/2024
Foto: Shutterstock
3-årige Milo åbnede posen og brød derefter grædende sammen.

Dagens topnyheder

Lille Milo elsker at gumle på chips med oksekødsmag efter en lang og trættende dag i børnehaven. 

Og pakken indeholder normalt spiselige dele, som giver børn – og nogle voksne – mulighed for at bygge biler af sprøde dele. 

Men lille Milo blev ked af det, da han åbnede en pakke, kun for at opdage, at den udelukkende indeholdt bilhjul og ikke 'sprøde bilkarosserier'. 

Det skriver Metro. 

Golden Wonder har siden undskyldt og sagt, at det ville sende ham en 'gestus af velvilje'.

Men hans bedstefar, Steve Perrin, accepterede ikke den løsning: 

"Da vi kom hjem, var han fuldstændig fortvivlet og utrøstelig over at finde ud af, at der kun var en masse hjulsprød indeni. Han er helt vild med at lave bilerne og spørger altid efter dem - han er meget høflig," sagde Steve Perrin g fortsamme: 

"Det tog mig et godt stykke tid at berolige ham. Jeg kunne ikke gå tilbage til butikken, da den var for langt væk og var ved at blive meget mørk.” 

Den 48-årige bedstefar fortsatte: "Der var sandsynligvis en form for fejl på fabrikken - men jeg tror ikke, at Milo helt kunne forstå situationen.” 

"I henhold til vores klagebehandlingsprocedure vil vi skrive tilbage til klageren med vores svar og undskyldning for ulejligheden, og vi vil sende en gestus af velvilje," lød det fra Golden Wonder.