3 mænd forsøgte at overfalde 77-årig kvinde ved hæveautomat: Det skulle de aldrig have gjort

Foto: Privat/Facebook

Tyvene, tre unge mænd, havde aldrig forudset udfaldet af deres røveriforsøg ved en hæveautomat, da de lagde sig ud med en 77-årig pensionist.

77-årige Winifred Peel blev udsat for en særdeles ubehaglige oplevelse, da hun blev angrebet af tre unge mænd, mens hun var i gang med at hæve penge og i den forbindelse befandt sig ved en hæveautomat. 

Tyvene var nær sluppet afsted med 2.000 kroner, men hvad de ikke vidste var, at de havde lagt sig ud med den forkerte kvinde.

Læs også

75-årig måtte knokle hver aften for at få råd til konens kørestol: Så fik de uventet overraskelse

Hun bed nemlig fra sig ved at tage fat i en den ene unge mands krave, hvorefter hun bankede hans hoved ind i hæveautomaten for at forsvare sig selv. 

Det skriver Metro

Avisen oplyser endvidere, at de tre mænd, Piper Dumitru, Florin Geblescu og Felix Stoica, som alle er fra Manchester, er blevet anholdt og kendt skyldige i røveriforsøget, der fandt sted i Bromborough, Wirral. 

Anklager William Beardmore sagde, ifølge Metro, under retssagen, at de tre unge mænd var taget til byen for at udse sig nogle "nemme ofre", og da de faldt over Winifred, som tilfældigvis var ved at indtaste sin PIN-kode, var de overbeviste om, at de havde fundet deres offer. 

Beardmore sagde følgende i retssalen:

"Offeret (Winifred Peel, red.) blev klar over, at der var noget helt galt. En mand skubbede til hende, så hun mistede balancen. Hun kiggede op på manden og genkendte ham, da hun havde set selv samme mand ved banken tidligere."

Winifred indså, at hun var ved at blive røvet, da hun blev skubbet omkuld, hvorefter hun blev fyldt med vrede. 

Bankede mandens hoved

I takt med, at Winifred blev mere og mere frustreret, endte med hele med at kulminere, da hun greb fat i mandens krave og bankede hans hoved mod hæveautomaten, hvilket hun skulle have gjort tre gange.

De to andre tyve blev efterladt meget chokerede, og i stedet for at fortsætte med røveriet, måtte de i stedet forsøge at stoppe Winifred, hvilket betød, at politiet, som i mellemtiden var blevet tilkaldt, havde tid til ankomme til stedet. 

Tyvene flygtede ved synet af de blå sirener, men de blev kort efter anholdt. 

Winifred, med sine 77 år, havde dermed afværget et røveriforsøg af tre unge mænd.

"De er ligeglade med, hvordan dette vil påvirke mig. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at det her har ændret mit liv. Jeg vil aldrig have den samme tillid til medmennesker, jeg engang havde," sagde Winifred i retten ifølge Metro.

Alle tre mænd blev idømt fængsselsstraf for røveriforsøg.

Læs også

Dette Ikea-trick koster under 100 kroner, men resultatet er verdensklasse

 

Dagens Gossip