31-årig knækkede fingre og var nær død - slap med amputeret lillefinger

En 31-årig amerikansk mand var ved at dø efter at have knækket fingre.

Selvom det er en dårlig vane, som kan være virkelig irriterende for andre at se og høre på, så er det nok de færreste, der forbinder det at knække fingre med noget, som kan være decideret livsfarligt.

Men det måtte en 31-årig mand fra Lexington i Kentucky, USA, forleden sande, at da han næsten mistede livet efter at have knækket fingre på jobbet. Det skriver britiske Metro

Antoine Boylston var på arbejde, da han lavet et helt almindeligt 'fingerknæk', som uheldigvis forårsagede en lille flænge i hans lillefinger. Et gammelt sår sprang op.

Til at begynde med troede han, at han havde brækket sin finger, fordi det gjorde så ulideligt ondt, men som dagen gik, fik han det tiltagende værre og måtte indlægges på hospitalet.

Der var noget langt mere alvorligt på færde end et brud.

Læs også

Foto af hunds pote vækker opsigt: 'Det gør mig så dårlig'

- Da jeg ankom til sygehuset, var min højre hånd begyndt at blive mørk og hæve op, fortæller 31-årige Antoine Boylston om den ubehagelige hændelse.

Lægerne tog symptomerne meget alvorligt, og den unge mand fik straks foretaget en biopsi, som afslørede, at han var under angreb af en livsfarlig kødædende bakterie.

Antoine Boylston var nær død af en kødædende bakterie efter at have knækket fingre.

- Jeg troede, at en kødædende bakterie var noget, folk fik i film - ikke af at knække fingre. Jeg gør det meget og har aldrig tænkt over det, men jeg skulle komme til at fortryde det, siger Antoine Boylston ifølge Metro.

Han tilføjer, at han endte med at ligne en zombie som følge af infektionen, der åd løs af hans væv og muskler på højre arm. 

Ifølge lægerne var det hans uvane med at knække fingre, som ledte til den livsfarlige infektion, fordi et gammelt sår på lillefingeren sprang op, da han knækkede fingre.

For at komme den kødædende bakterie til livs måtte lægerne foretage en akut operation, hvor hans arm blev åbnet fra albuen til lillefingeren.

Læs også

Folk går amok over hus i lille jysk landsby: Så vild en garage har du aldrig set før

Hvis Antoine Boylston ikke var kommet på hospitalet, da han gjorde, kunne han have mistet hele armen - eller i værste fald livet. I stedet slap han med en amputeret lillefinger og nogle andre mindre mén. 

Den 31-årige amerikaner tilbragte sammenlagt en uge på intensiv, måtte undergå endnu en operation og fik stoppet blodforsyningen til sine fingre for at stoppe infektionen fra at sprede sig - hvilket i sidste ende reddede hans liv, men altså kostede ham en finger. 

- Det var ret åbenlyst, at jeg ville miste min lillefinger. Den lignede noget fra en zombiefilm, da den hang ned fra min hånd og begyndte at lugte underligt, fortæller Antoine Boylston.

Han tilføjer, at det er den værste smerte, han nogensinde har følt. Og mon ikke han afholder sig fra at knække fingre fremover?

Natalie prøvede bh i kendt tøjbutik: Fik kvalmende overraskelse i prøverummet

 

Dagens Gossip