35-årig fakede sin egen bortførsel: Denne sms fik kæresten til at slå alarm

29/09/2023 23:55

Mathias Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 35-årig håndværker var blevet kidnappet, lød den grufulde melding nytårsaften sidste år.

Mest læste i dag

Politiet i den australske delstat New South Wales måtte nytårsaften sidste år sætte gang i en sand menneskejagt, idet en 35-årig håndværker var blevet kidnappet.

Der skulle dog ikke gå længe, inden sandheden kom frem.

Politiet fandt således ud af, at den australske mand havde faket sin egen kidnapping for at bruge tid med sin elskerinde.

Det skriver Ekstra Bladet.

Beslutningen om at fake sin kidnapning har nu ført til, at han ene og alene skal betale de enorme udgifter, som politiet i delstaten havde i forbindelse med eftersøgningen.

Paul havde nytårsaften sagt til sin kone, at han havde et møde med sin bankrådgiver, hvilket altså ikke var sandt. I stedet lå han og hyggede sig med sin elskerinde.

Og det var angiveligt så hyggeligt, at han forsøgte at købe sig mere tid. Derfor sendte han en opsigtsvækkende og underlig sms til partneren, som han ikke havde behov for at fejre nytåret med.

"Tak for at sende Paul til mig. Nu er hævnen sød. Vi beholder ham indtil i morgen, hvor han giver os sin cykel. Så er vi kvit," lød beskeden, som er blevet læst op i retten, hvor manden stod anklaget for at fake en kidnapping på sig selv.

Politiet blev straks kontaktet af kæresten, men allerede om morgenen blev Paul Lera og elskerinden stoppet ved et politikontrol.

12 dage senere blev han dog anholdt af politiet og sigtet for at fremsætte en falsk anklage med det formål at udsætte en anden person for efterforskning.

Politiets udgifter, som Paul skal dække, hedder 70.000 kroner.

Dommeren sagde samtidig ifølge CNN, at Paul Leras ageren var 'afskyelig'.