37-årig vaccineret mor død af det 'værste tilfælde af covid' lægerne har set

Foto: Privat

På trods af, at hun var vaccineret, er den 37-årig mor afgået ved døden efter to ugers kamp mod 'det værste tilfælde af covid', lægerne havde set.

En knust mand, hvis 'kærlige og omsorgsfulde' kone døde af et alvorligt tilfælde af coronavirus, på trods af, at hun var vaccineret, har udtrykt sin vrede mod coronaskeptikere.

Læs også

Dronning Elizabeth ydmyger Meghan Markle igen

Neil Collins kone, Paula, var blot 37 år, da hun døde af, hvad lægerne på Prince Charles Hospital i Merthyr Tydfil i Wales, beskrev som 'det værste tilfælde af covid, de havde set', siden pandemien startede.

"Jeg hører folk sige, at de ikke tror på covid. At det hele er en fidus og en stor joke," siger han ifølge Daily Star.

"De burde komme og banke på min dør for at se, hvad jeg og min familie skal gå igennem."

Foto: Privat

Paula døde fredag den 5. november, efter at have kæmpet en brav kamp mod virussen i to uger.

Neil siger, at han kone gennem syv år først begyndte at vise symptomer den 20. oktober. Han sagde, at hendes sygdom var mild til at begynde med, men at det hurtigt tog en drejning til det værre.

"Hun var dobbeltvaccineret, og hun begyndte at blive syg om onsdagen. Det startede bare med en løbende næse og hoste," fortæller han.

"Om lørdagen begyndte hun at blive mere syg. Hendes stemme begyndte at forsvinde."

Foto: Privat

Ifølge Neil, kunne Paula næsten ikke trække vejret den følgende mandag.

Tirsdag morgen blev Paula hentet af en ambulance, der kørte hende på hospitalet, hvor hun blev indlagt på intensivafdelingen.

"Da de tog hende med ind på hospitalet, ringede lægen til mig og sagde, at hun havde det værste tilfælde af covid, de havde set på Prince Charles Hospital, siden pandemien startede," siger Neil.

"Hun blev lagt i koma tirsdag eftermiddag, og hun var i induceret koma i 11 dage."

"På hospitalet gjorde de alt, hvad de kunne for hende, og ville have hende flyttet til London, hvor hun skulle prøve et nyt medicin, men intet virkede for hende."

Foto: Privat

Han fortæller, at Paula kæmpede mod virussen i flere dage, men til sidst 'havde hun ikke mere kamp tilbage i sig'.

Hun døde på hospitalet med Neil, Ashleigh og Paulas far, Paul, ved sin side. Neil siger, at indvirkningen på ham og hans familie har været enorm.

Læs også

Bilister amok efter pengetransport taber millioner på motorvej

"Hele min verden er faldet fra hinanden såvel som mine døtres. Hun har efterladt et enormt hul i vores liv. Mine døtre er knuste. De klarer sig så godt de kan. Den lille er kun 10 år, og det rammer hende hårdt. Hun har nætter, hvor hun græder og græder," fortæller Neil.

 

Dagens Gossip