Bilister amok efter pengetransport taber millioner på motorvej

Foto: TikTok

En pengetransport tabte en stor sum penge på motorvejen, hvilket udløste et stort kaos, der førte til flere anholdelser.

En pansret lastbil tabte fredag sin last på en motorvej i Californien, hvilket fik folk til at gå amok, da de forsøgte at hamstre penge, hvilket resulterede i to anholdelse, fortæller de lokale myndigheder.

Læs også

Tv-vært suspenderet efter kommentar om Adele

Lastbilens dør fløj op omkring kl. 09 fredag, hvilket fik pengesedler til at flyve ud på motorvejen. Det resulterede i, at trafikken stoppede, da bilisterne steg ud af deres biler for at samle penge op, beretter New York Post.

Et par blev anholdt af det lokale politi under mistanke om at have taget nogle af pengene, efter at være blevet låst ude af deres bil på vejbanen.

Foto: TikTok

En video, der er blevet delt på det sociale medie TikTok af brugeren Demi Bagby, viser bilister, der febrilsk henter pengesedler på motorvejen. Flere af dem råber af glæde, mens de poserer med deres bytte midt på vejen.

"Det her er det mest vanvittige, jeg nogensinde har set," siger Demi i videoen.

"San Diego er lukket ned. Bogstaveligt talt er det lukket ned."

Chaufføren i den pansrede lastbil forsøgte at hente pengene, men indså hurtigt, hvor forgæves hans indsats var. I stedet begyndte han at registrere dem, der tog pengene.

Foto: Fox 5

Omkring kl. 10 var lokale politibetjente på stedet og holdt bilister væk fra motorvejen, mens de samlede pengesedler op, som de lagde i sorte plastikposer, beretter Fox 5 San Diego.

Politiet har desuden udsendt en meddelelse, hvori de kræver, at enhver, der har taget penge fra vejen, straks returnerer dem. Det vides endnu ikke, hvor mange kontanter, der er blevet taget.

"Hvis du fandt penge på motorvejen, er det ikke dine penge," fortalte politiet på et pressemøde.

Foto: Fox 5

"De tilhører FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) og denne pansrede lastbil og banken. De skal returneres."

Køretøjet, der er ejet af Sectran Security, Inc, blev stoppet på motorvejen, hvor embedsmænd undersøgte, hvordan dørene åbnede.

Vidnet Travis Fisher troede oprindeligt, at der havde været en ulykke, da trafikken stoppede, sagde han til Fox 5.

Han sagde, at han troede, at de bilister, der forlod deres køretøjer og løb frem, skyndte sig frem for at hjælpe - men så fik han øje på de mange penge.

Læs også

Dronning Elizabeth ydmyger Meghan Markle igen

"Der var en række biler foran mig, der alle stoppede - stoppede fuldstændig. Jeg ser alle disse ting flyve rundt, og jeg indser, at det er penge. Det er ret skørt. De var alle egne. Et hav af pengesedler. Overalt," sagde han.

 

Dagens Gossip