37-årige Gosiame fødte 10 børn: Nu er faren i tvivl

Foto: Newsflash.

Der er ugler i mosen.

Forrige mandag, den 7. Juni, slog 37-årige Gosiame Thamara Sithole en verdensrekord. Hun fødte nemlig 10 børn.

Læs også

Mors alvorsord går viralt: Du kommer til at huske denne tube tandpasta resten af dit liv

På et hospital i millionbyen Pretoria i Sydafrika kom de syv drenge og tre piger til verden.

Læs også

37-årige Gosiame er nu mor til 12: Fødte 10 børn på én gang

Men nu viser det sig, at det måske ikke er sandheden. Gosiame Thamara Sitholes historie stemmer nemlig ikke helt overens med Tebogo Tsotetsis oplevelse.

Han er Gosiames kæreste, men han ikke set de 10 børn endnu.

Det skriver Ladbible.

“Tebogo bekræfter, at han ikke har set børnene. Han stolede på sin kæreste, der ringede for at informere ham om fødslen. Han har forsøgt adskillige gange at besøge sin kæreste og babyerne, men hun har undladt at oplyse, hvor hun er,” står der i en pressemeddelelse ifølge Ladbible.

Foto: Newsflash.

Familien er kommet frem til den konklusion, at der ikke er født nogen babyer, indtil andet er bevist.

Har ikke været på hospitalet

Mediclinic Medforum Hospital i Pretoria - hvor Gosiame har fortalt, at børnene kom til verdenen - har meldt ud, at de ikke har haft Gosiame som patient. 

“Vi kan bekræfte, at ingen af vores ansatte har været involveret i fødselshjælp til denne patient," udtaler Tertia Kruger, en talsperson for hospitalet.

Foto: Newsflash.

Der er givet donationer til familien på baggrund af nyheden om de mange babyer. Men det ønsker Tebogo at få stoppet, indtil Gosiame er fundet, og babyerne eksistens er blevet bekræftet.

“Vi opfordrer offentligheden til at stoppe med at donere penge til bayerne. Vi værdsætter interessen og støtten. Uden bevis for deres eksistens tror vi fast på, at det er i alles interesse at konkludere, at de ikke eksisterer, før andet er bevist. Vi vil nu flytte vores opmærksomhed mod at finde Gosiame Sithole, mens vi beder til, at hun kommer hjem i sikkerhed,” lyder det i pressemeddelelsen. 

Læs også

Andreas er vred over forskellen på sine tvillingers shorts: Kan du se problemet?

 

 

 

 

Dagens Gossip