Andreas er vred over forskellen på sine tvillingers shorts: Kan du se problemet?

Foto: Andreas Jakobsson

Andreas Jakobsson forstår ikke, hvorfor der skal være forskel.

Andreas Jakobsson kan ikke forstå, hvorfor et tøjfirma har valgt at lave den forskel på drenge- og pigeshorts, som de har.

Faren, der er fra Gøteborg, har skrevet et opslag på Facebook, hvor han stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor pigeshorts skal være kortere end drengeshorts, skriver norske Side2.

Læs også

Line Hoffmeyer er “brændt helt af”: Raser mod Mai Manniche

Han er far til tvillinger på tre år, som lige fået nye shorts af deres bedsteforældre.

"Shortsene sidder i princippet på lige store børn, i hvert fald hvad angår højden. De lyserøde shorts er fem centimeter kortere end de andre. De her shorts er til små børn, er det ikke mærkeligt," spørger faren på tøjmærket Kappahls Facebook-side.

Andreas Jakobsson forstår altså ikke, hvorfor hans datter skal vise mere hud end hans søn. Han spørger desuden om, hvad virksomhedens syn er på ligestilling og feminisme er.

Foto: Andreas Jakobsson

Men hos Kappahl mener man ikke, at man har gjort noget galt.

"Børn ser forskellige ud. Det vores shorts-modeller også. Der findes korte, lange, smalle, brede, kategoriseret som dreng, pige og unisex," skriver de i deres svar til Side2 og fortsætter:

"Alle børn kan handle i alle kategorier - i hvert fald i teorien. Hvis forældrene hører til den kontrollerede gruppe af forbrugere, bliver det vanskeliggere. Så havner de kortere lyserøde shorts på pigerne, og de lange blå på drengene."

Det svar reagerede Andreas Jakobsson endnu ikke reageret på ifølge det norske medie.

Læs også

Kvinde blev dyttet af i McDonald’s-kø: Så fik hun en god ide

 

 

Dagens Gossip