4-årig vinder over coronavirus, mens han samtidig kæmper mod kræft med opslidende kemoterapi

Privatfoto

En blot 4-årig dreng skulle pludselig til at håndtere en coronavirus, samatidig med at han var syg med kræft.

De fleste er klar over, at coronavirus primært er værst for ældre mennesker, men også personer der har underliggende sygdomme i forvejen.

Sidstnævnte resulterede i, at en blot 4-årig dreng var meget udsat, da han i forvejen var i færd med at kæmpe mod en grusom kræftsygdom, og derefter blev han også smittet med coronavirus.

Læs også

10-årigt barn mister livet til coronavirus

Tilbage i januar 2019 blev Archie Wilks diagnosticeret med kræft. Han har derfor været gennem opslidende kemoterapi og immunterapi for derefter at blive smittet med coronavirus her i 2020.

Archies forældre havde ellers gjort hvad de kunne for, at deres lille dreng ikke skulle blive smittet. De havde isoleret hele familien, og de eneste der fik lov til at komme på besøg, var en sygeplejerske, der af og til skulle se til Archie.

Desværre så afholdt det ikke Archie fra at blive smittet, og det vækkede rædsler hos forældrene, da testen for coronavirus viste positiv.

Kæmpede en brag kamp

Heldigvis skulle det vise sig, at den 4-årige dreng var en sand fighter. For selvom han var afkræftet grundet kemobehandlinger, så formåede han alligevel at tage godt fat om coronavirussen og få sendt den ud af kroppen igen.

Det var dog en hård kamp, for under forløbet var den 4-årige dreng nødsaget til at få ilt. Det skriver hans forældre i et Facebook-opslag.

“Archie er ude på den anden side. Der er ingen virus, ingen hoste og ingen brug for ilt,” lyder det i opslaget.

I opslaget advarer Archies forældre også andre forældre om, at de ikke skal tage for let på coronavirussen hos deres børn. Selvom det primært er ældre og syge, der bliver hårdest ramt, så kan det altså gå rigtig galt for børn også.

Læs også

Coronavirus patienter beskriver nye forfærdelige symptomer

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip