Coronavirus patienter beskriver nye forfærdelige symptomer

Foto: Morten Rasmussen/Ritzau Scanpix

Flere coronapatienter har oplevet nye symptomer i forbindelse med coronavirus, og de deler dem på de sociale medier. Har du oplevet disse?

Vi har efterhånden vænnet os til, at coronavirussen er en del af vores hverdag. Det er nu mere end en måned siden, at det første smittetilfælde viste sig i Danmark, og siden da har vi lært rigtig meget om virussen.

En ting der dog ikke er til at blive klog på, er, hvordan virussen rammer mennesker, og hvilke symptomer den bringer med sig.

Læs også

10 nyfødte smittet med coronavirus på fødegangen

Vejrtrækningsbesvær og hoste er de mest almindelig symptomer, men løbende er der kommet nye symptomer hos folk, der er blevet bekræftet smittet med coronavirus.

Først var det manglende lugtesans og smagssans, og nu er der angiveligt kommet nye ubehagelige symptomer i forbindelse med coronavirussen.

Snurrende fornemmelse i huden

På Twitter er der flere smittede personer, der sidder og skriver om deres oplevelser med coronavirussen, og det begyndte at tage fart, da en person skrev, at vedkommende oplevede en snurrende fornemmelser i huden.

En person skrev hurtigt et svar til personen, hvor vedkommende var overrasket og glad for, at han ikke var alene om symptomerne.

“Wow. Jeg troede, at den snurrende fornemmelse bare var en del af min fantasi. Der er så mange underlige symptomer med denne (coronavirus red.), og det lader ikke til, at den er overstået lige så hurtigt som andre sygdomme. Det er helt sikkert ikke ‘bare’ en influenza,” skriver vedkommende.

Mange andre personer har svaret tilbage, at de har oplevet de samme symptomer i forbindelse med coronavirus-smitte. Så hvis du oplever, at du mærker en snurrende fornemmelse i din hud, så bør du være opmærksom på, at du kan være smittet.

Har du oplevet de ovenstående symptomer før?

Læs også

Brasiliansk virolog: 'Forbudt stof' reducerer coronavirus til en harmløs sygdom

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip