5 kvinder anholdt efter kaotisk slagsmål i fastfoodrestaurant: Årsagen til slagsmålet får dig til at krumme tæer

17/09/2023 15:08

Mathias Busekist

Udland
Foto: Longwood Police Department
Foto: Longwood Police Department
Der ligger en helt særlig årsag bag slagsmålet.

Mest læste i dag

Politi i Florida har anholdt fem kvinder, efter en chokerende hændelse fandt sted hos fastfoodrestauranten Papa Bees i Longwood, en forstad til Orlando.

Her blev fem kvinder således beskyldt for med vilje at have tilstoppet et toilet, hvilket udløste et slagsmål mellem dem og de ansatte.

Det skriver Fox35Orlando.com.

Restaurantchefen fortæller, at skylden faldt hos kvinderne, fordi de var de eneste kunder i restauranten.

Derudover kan han bekræfte, at en medarbejder forinden havde gjort toilettet rent, men at han, efter en af kvinderne havde været derinde, fandt, at toilettet atter var tilstoppet.

Det førte til, at han han bad kvinderne om at forlade stedet, hvilket fik kvinderne til at blive "rasende" begynde at råbe nedladende ting og sager.

Faktisk blev de så rasende, at da restaurantchefen for anden gang bad dem om at forlade stedet, slog en af kvinderne ud efter ham og ramte ham i ansigtet.

Herefter blev han angrebet af de andre kvinder, hvilket medførte et snitsår bag øret og blå mærker på arme og ben. Da en anden medarbejder så hvilke voldsomme scener, der var ved at udspille sig for øjnene af hende, blev også hun slået.

Først da kvinderne var ved at flygte, ankom politiet til stedet og fik dem tilbageholdt.

Kvinderne fastholdt efter anholdelsen, at det var dem, der var blevet angrebet, selv om overvågningsbilleder beviser det stik modsatte.

Derfor blev de fem kvinder arresteret og transporteret til John E. Polk Correctional Facility af betjente og vicesheriffer fra både Longwood Police Department og Seminole County Sheriff's Office.

Kvinderne blev alle løsladt, efter at de hver især havde betalt en kaution på 1.026 dollars.

Kvinderne er blevet identificeret som Kenisha Charles, Tyesha Charles, Keiyanda Charles, Jasmine Cline og Jahleigha Smith.