51-årig mor agerede rugemor: Fødte sit eget barnebarn

Foto: Instagram

Hun tilbød at være rugemor for sin datter.

Den 51-årige Julie Loving gav sin datter og svigersøn en stor gave. Hun tilbød nemlig at være parrets rugemor, da datteren, Breanna Lockwood, ikke selv var i stand til at gennemføre en gaviditet. 

Og nu har Julie Loving født sit eget barnebarn. 

Det bliver afsløret på Instagram.

Læs også

Berørt Silas Holst overvejer "Vild med dans"-stop

"Velkommen til verden. Briar Juliette Lockwood, født den 2/11 2020 og hun har allerede fyldt vores hjerter med så meget glæde!! Min mor var en rockstjerne gennem en meget svær fødsel. Alt det hun ofrede for at bringe dette lille stykke af himlen ind i vores verden, er helt utroligt." 

De skriver ligeledes, at både Julie Loving og baby Briar har det godt, og de er begge sunde. 

Kæmpede en hård kamp

Breanna Lockwood og hendes mand har før kæmpet med fertilitetsbehandling og to ufrivillige aborter - hvorad den ene var med tvillinger - og en graviditet uden for livmoderen, inden de fik at vide, at Breanne ikke ville være i stand til at bære sine egne børn. 

De fik derfor fortalt af deres fertilitetslæge, at de kunne udforske muligheden om en rugemor.

Det fik Breannas mor til at tænke. Hun kom frem til, at hun ville være den, der skulle bære sin datters barn. De ville betyde, at hendes datter kunne spare 665.000 korner, som bureauer i USA tager for rugemor-service. 

Blev insemineret

Den seje mor har løbet 19 marathoner og adskillige triatloner, og hun var dermed klar på udfordringen. Hun blev insemineret inden coronanedlukningen, og hun blev gravid med sit eget barnebarn.

"Det at være rugemor er i sandhed den mest uselviske gave. Hun er det reneste eksempel på, at "man vil gøre alt for sit barn", og hvis jeg bare kan være halvt den mor, som hun er, så ved jeg, jeg gør noget rigtigt," skriver Breanna Lockwood på sin Instagram-profil

Barnet blev sat til at komme til verden den 12. november. 

Det blev dog ikke 12. november. Det blev i stedet ti dage inden, og Briar er i dag et par uger gammel.

Læs også

Fødevareministeriet om mink-mail: "Den er upræcist formuleret"

 

Dagens Gossip