51-årig mor skal føde sit eget barnebarn

Det her er en situation, som man ikke støder på hver dag. Den 51-årige mor Julie Loving er rugemor. Men ikke for hvem som helst. Hun skal nemlig føde sit eget barnebarn.

For de fleste bedsteforældre er det en helt specielt oplevelse, når de skal se deres barnebarn for første gang. For Julie Loving bliver det også et særligt øjeblik.

Læs også

McDonald's-ansat fik et chok: Dårlig mave skyldtes ikke for mange Big Macs

Men hvor andre bedsteforældre lige skal forhøre sig med de nybagte forældre, før de kommer forbi og ser det lille vidunder, så får Julie Loving lov til at være med hele vejen. Hun skal nemlig føde sit eget barnebarn. Det skriver Good Morning America. 

Mormor bliver rugemor

Hvis alt går efter planen, så kommer den lille pige til verden i november. Breanna Lockwood og Aaron Lockwood er de biologiske forældre, men det er Breannas mor, Julie Loving, der bærer barnet og skal føde det.

"Min mors krop er den, der er tættest på min egen, og hvor hun (babyen) kan være i,” forklarer den 29-årige Breanna Lockwood fra Illinois og tilføjer:

"Min mor har et ligeså ønske om at blive mormor, som jeg har om at blive mor. Så hun gør alt, hvad hun kan.”

 

“I bør overveje en rugemor”

Det unge par forsøgte i flere år at blive gravide, bl.a. ved hjælp af fertilitetsbehandling. Men det lykkes ikke, og parret blev anbefalet at finde en rugemor. De blev samtidig opfordret til at spørge et familiemedlem eller ven, da det kan være en bekostelig affære. 

Breanna Lockwood overvejede ikke sin egen mor, og det var faktisk Julie Loving, der selv foreslog, at hun kunne hjælpe til. Hun har både gennemført maraton og triatlon, og derudover var begge hende tidligere graviditeter uden store gener. 

 

 

I første omgang var Breanna Lockwood ikke helt med på ideen, men efter lægebesøg og konsultationer, blev det besluttet. Julie Loving skulle være rugemor.

Indtil videre er graviditeten forløbet uden komplikationer, og Julie Loving er sat til at føde i midten af november. 

Der er ingen tvivl om, at den lille pige er længe ventet. Selvom det er en speciel situation, så bliver der ingen familiehemmeligheder, når hun kommer til verden.

“Vi kommer til at være åbne og ærlige overfor hende fra en tidlig alder. Vi vil fortælle hende det hele, når vi føler, hun kan forstå det,” siger Breanna Lockwood.

Læs også

DMI varsler om stor vejrændring: Skybrud og flere dages regn på vej

 

 

 

 

Dagens Gossip