51-årige Michelle døde efter coronavaccine forårsagede blodpropper

Foto: Privat

51-årige Michelle er afgået ved døden, efter en coronavacccine forårsagede blodpropper, der førte til flere organsvigt.

OBS! Det har tidligere fremgået af denne artikel, at forslaget om oprettelse af en fond til ofre for coronavaccinen var fremsat af EU. Det er ikke tilfældet. Forslaget er fremsat af den franske politiker Virginie Joron til EU. Derudover fremgik det, at cirka 5.000 mennesker er døde efter at have modtaget vaccine. Det blev dog ikke understreget, at der ikke er dokumentation for, at vaccinen er årsagen til dødsfaldene, men at de pågældende mennesker blot har været vaccineret.

Michelles mand har sagt, at hans kone døde som en 'helt', efter en retsmediciner har afgjort, at sjældne komplikationer fra AstraZeneca-vaccinen forårsagede hendes død. Det skriver WalesOnline.

Læs også

Pfizer melder ud omkring vaccineeffekt mod Omikron

51-årige Michelle Barlow fra Orell nær Wigan i Greater Manchester, der var mor til to, døde 16 dage efter at have fået vaccinen. Hun blev skidt tilpas og udviklede 'dødelige' blodpropper.

Michelle, der arbejdede 34 år i Department for Work and Pensions, blev indlagt på et hospital, hvor lægerne noterede sig hendes nylige vaccination.

På trods af, at lægerne havde viden om hendes nylige vaccination samt viden om bivirkninger ved flere patienter, arbejdede lægerne ud fra en diagnose af gastroenteritis, blev der fortalt i Bolton Coroner's Court.

En af hendes sønner søgte efter hendes symptomer på Google, og det viste, hvordan andre læger havde reddet andre mennesker med samme symptomers liv.

Men tre dage efter at være blevet indlagt på hospitalet, døde Michelle af blodpropper, der var opstået som følge af 'sjældne komplikationer' fra coronavaccinen, fremgår det af en efterfølgende undersøgelse.

"Den afdøde døde som følge af ukendte, sjældne komplikationer af en nyligt administreret elektiv og nødvendig coronavaccine," lød det fra Timothy Brennand, der er ledende retsmediciner i Greater Manchester West.

Flere af hendes organer svigtede, hvilket var forårsaget af blodpropper, som var et resultat af en Vaccine-induceret Immun Trombose og Trombocytopeni (VITT), som er en tilstand, der ikke blev anerkendt på tidspunktet for hendes død, lyder det i undersøgelsen.

Foto: Privat

Michelles mand, Ian, en pensioneret fabriksarbejder, har forklaret, at han følte en 'lettelse' over, at vaccinens rolle i Michelles død var blevet anerkendt.

Han forklarede også, at familien følte sig ignoreret af det britiske sundhedsvæsen, da de rejste bekymringer om vaccinen.

"Jeg er glad og ked af det. Jeg er ked af, at Michelle ikke er her. Jeg er glad for, at Michelle har fået svarene på, hvad vi ønskede," sagde han.

"Det har taget otte måneder at komme hertil. At det var vaccinen, der tog Michelle. Vaccineofrene er glemte helte ved siden af coronaofrene, fordi vigtige erfaringer er gjort."

"Jeg har en nær ven, der er død af corona, og min kone er død af vaccinen. Jeg siger ikke, at du ikke skal blive vaccineret. Jeg siger; tjek først om det er det rigtige for dig."

Familien til afdøde Michelle efterlyser nu en retslig gennemgang af vaccineudrulningen.

Efterforskningen har vist, at Michelle fik sin vaccine i Robin Park i Wigan, hvor hun fik AstraZeneca-vaccinen den 7. marts. Herefter begyndte hun langsomt at få bivirkninger og influenzalignende symptomer i løbet af de efterfølgende uger.

Den 19. marts tog hun første gang på hospitalet i Wigan, men blev sendt hjem. Hendes mand har forklaret, at hun følte sig 'afvist' og blev udskrevet.

Den næste dag troppede hun op på akutmodtagelsen på hospitalet, hvor hun blev indlagt. Lægerne havde oprindeligt mistanke om gastroenteritis.

Hendes mand og resten af familien var ikke i stand til at være sammen med hende på hospitalet på grund af coronarestriktioner. Den 22. marts fik Ian et telefonopkald fra en sygeplejerske om, at han skulle skynde sig hen til hospitalet.

"Jeg fik at vide af Michelle, at de ikke kunne gøre noget for hende. Så kom to læger ind og forklarede. Jeg sagde: 'I er nødt til at redde hende'," sagde Ian.

Matthew, en af hendes sønner, sagde, at mens hans mor var på hospitalet, fandt han et link, der viste, hvordan en professor i Norge havde 'reddet fem mennesker', der led af de samme symptomer som hans mor.

"Hvis jeg kan gøre det, hvorfor kan lægerne og sygeplejersken, der behandlede min mor, så ikke? Bare gå på Google," lød det fra Matthew.

Retsmedicineren har udtalt, at han ikke kan sige, om Michelle havde overlevet, hvis lægerne tidligere havde erkendt, at en reaktion på vaccinen var årsagen til hendes tilstand.

Den franske politiker Virginie Joron har desuden foreslået EU at oprette en fond, der har til formål at udbetale erstatning til ofrene for coronavaccinerne. 

Læs også

Danmark indfører nye rejsterestriktioner

 

Dagens Gossip