6 kroner for en overnatning på dette hotel: Men der er en STOR hage ved det

13/09/2022 08:45

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis det kniber lidt med økonomien, så er det måske dette hotel, du skal vælge at overnatte på. Der er bare en helt stor hage ved det, du er ikke 'alene'

Mest læste i dag

I de fleste lande kan det være en bekostelig affære at overnatte på et hotel, men man kan dog være heldig at finde et rigtig godt tilbud.

Hvorvidt tilbuddet på dette særlige hotel i Japan er godt, må være helt op til den individuelle person at bedømme, men prisen kan man bestemt ikke sige noget til.

En overnatning på hotellet koster nemlig blot 6.20 kroner, og for det får du altså et ganske fint værelse, som du bor alene på, og hvor du både har adgang til toilet og bad.

Til den pris må du dog tænke, at der er en hage ved det, og det er der i den grad også. 

Selvom du får lov til at være fysisk alene på værelset, så vil du alligevel ikke være helt alene. Du vil nemlig blive kigget på at op mod mange tusinde mennesker, der er nysgerrige på at se, hvad du laver på dit billige hotelværelse.

24 timers live stream

Hotellet ved navn Asahi Ryokan er beliggende i byen Fukuoka, og det har eksisteret i mange år. Hotellet er drevet af Tetsuya Inoue og ejet af hans bedstemor, og de mente, at der skulle en ny forretningsmodel til at få hotellet op at køre igen.

Foto: Asahi Ryokan

Den måde de vil gøre det på, er ved at tjene penge på reklamer. De reklamepenge vil de dog ikke tjene inde på selve hotellet, men via Youtube.

Planen som de allerede har iværksat er derfor, at de lejer deres hotelværelser ud til en absurd billig pris, der i teorien kun svar til diverse skatter og gebyrer, og så vil de tjene pengene på deres Youtube-kanal i stedet.

Når du træder ind på værelset, vil du give accept til, at folk hjemme fra deres computer eller telefon kan følge med i, hvad du laver. Det er tilladt for gæsterne at slukke for lyset, for at give dem selv en pause for folk at følge med, og gæsterne bliver opfordret til ikke at lave noget ‘frækt’.

Du kan se en gæst, der har besøgt hotellet her: 

Indtil videre har flere personer benyttet sig af tilbuddet, men Tetsuya Inoue håber på, at man flere vil benytte sig af tilbuddet i fremtiden. Youtube-kanalen for hotellet har indtil videre 6.000 abonnenter, og når de runder 4.000 timers live stream, vil de kunne begynde at tjene penge på annoncer og reklamer.

De tidspunkter hvor der ikke er nogle mennesker, der booker et af livestream værelserne, vil kameraet i stedet vise Tetsuya Inoue, der sidder og arbejder i lobbyen. Hvis han skal noget, vil han lige holde et stort skilt op til kameraet, hvor han fortæller, hvad han skal.

Hvad siger du? Kunne du finde på at booke en overnatning for 6.00 kroner, hvis du ved, at du bliver set på af op til flere tusinde mennesker?