7-årige Alexandra døde mens hun legede til fødselsdag: Nu kommer moren med en advarsel

10/10/2023 13:32

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mor har udtalt sig, efter at hendes syv-årige døde.

Mest læste i dag

Channa Kelly fra Tennessee købte en stor ballon med tallet syv til sin datter, Alexandra Hope Kellys fødselsdagsfest.

Alexandra - kendt som Alex for kort - blev født den 27. september 2016 og fik alle Channas 'drømme til at gå i opfyldelse' - en ung pige 'fuld af nysgerrighed', som 'elskede kunst og kunsthåndværk af alle slags' og som 'smilede på alles ansigt og bragte så meget glæde og latter ind i hendes mors liv.

En uge efter Alex' store dag sad Channa sammen med sin datter og sprængte alle latexballonerne - klar over, at de er en kvælningsfare for små børn - men sagde, at hendes datter også kunne sprænge sin folie "syv" ballon.

Moren tog til Facebook for at dele detaljer om, hvad der skete en uge efter Alexs syvende fødselsdagsfejring.

Hun skrev: "Til hendes fødselsdagsfest købte jeg den 24. september en stor 34 tommer regnbue Mylar nummer syv ballon oppustet med helium, som vist nedenfor, sammen med cirka 10 Roblox-tema latexballoner.

"Som forælder var jeg altid opmærksom på kvælningsfaren ved latexballoner, men jeg havde aldrig forestillet mig, at der var en sådan risiko i forbindelse med disse meget store Mylar heliumfyldte balloner."

Hun husker: "Jeg gik til mit soveværelse uvidende om nogen farer med denne type ballon. Jeg faldt i søvn kort, og da jeg vågnede, fandt jeg min datter med forsiden nedad på stuegulvet, hvor jeg havde efterladt hende."

Tragisk nok troede hun, at hendes datter sov, men så bemærkede hun, at ballonen 'var rundt om hendes hoved'.

Channa 'ville aldrig have forestillet sig', at hendes datter 'ville have været i stand til at passe' heliumballonen over hendes hoved.
Moren ringede til 911, forsøgte HLR, og en politibetjent, brandmænd og paramedicinere ankom senere og tog over.

"De arbejdede utrætteligt for at forsøge at bringe hende tilbage, men deres forsøg på at genoplive hende var mislykkede."

Channas indlæg konkluderer: "Jeg græd hysterisk og var i fuldstændig chok og vantro over, hvad der lige var sket, at min datter og eneste barn faktisk var væk.