71-årig stjernemusiker overrasker: Far for sjette gang

Foto: Shutterstock

71-årige verdenskendte musiker og producer David Foster og hans 36-årige hustru, sangeren Katharine McPhee, har budt deres første fælles barn velkommen i verden.

Det er dog langt fra første gang, at 71-årige David Foster skal gøre sig klar til at huske bleer på indkøbslisten – Det skriver Kendte.dk.

Som bekendt fører alder gerne erfaring med sig, og David Foster må siges at være i besiddelse af begge dele. Udover at de nok ikke ligefrem er størstedelen af verdens mænd, der kan kalde sig far for sjette gang, er det ganske givet heller ikke særligt mange der kan kalde sig far til seks – men det kan David Foster nu gøre.

Læs også

Glædeligt gensyn: ’De sjældne danskere’ vender tilbage

 

De seks børn er resultater af intet mindre en fem ægteskaber, og mon ikke at den bare 36-årige Katharine McPhee regner med, at hendes ægtemand siden 2019 kan dele ud af sine erfaringer, når det kommer til nyfødte.

Processen må da synes at være bekendt for den 71-årige.

En ting er dog anderledes, og på den måde noget David Foster aldrig har prøvet før.

For første gang, er han blevet far til en dreng, efter at de forrige fire ægteskaber har ført til fem døtre.

 

Læs også

Glædeligt gensyn: ’De sjældne danskere’ vender tilbage

Det musikalske par har kendt hinanden meget længe, da de for første gang mødtes i 2006, og David Forster spillede sågar klaver, ved Katharine McPhee’s første bryllup i 2008. Forhåbentligt var der ikke allerede på dette tidspunkt gnister mellem de to, og ingen af dem havde sandsynligvis regnet med, præcist 10 år senere, officielt at melde ud, at de nu var et par.

 

Derfra tog tingene i den grad fart, ægteskabet blev bekræftet i 2019, og nu er parrets første (måske af mange) børn så kommet til verden.

 

Dagens Gossip