75-årig måtte knokle hver aften for at få råd til konens kørestol: Så fik de uventet overraskelse

Foto: Papayoux-Solidarité

En 75-årig mand knoklede hver aften spisetid til midnat. Målet var at få råd til en kørestol til sin kone

Historien om den 75-årige Pierre er oprindeligt blevet delt af nyhedsmediet Midi Libre i 2019.

Læs også

Dette Ikea-trick koster under 100 kroner, men resultatet er verdensklasse

Det er dog en historie, der først for alvor har fået ben at gå på, efter den unge Lisa har set den ældre herre levere mad for budfirmaet Deliveroo om aftenen. 

Om dagen passede han fortsat sit fuldtidsarbejde, men da hans kone behøvede en ny kørestol, besluttede han at tjene ekstra penge ved at arbejde som bud for Deliveroo. 

Da 28-årige Lisa fra Montpellier hørte Pierres historie, blev hun knust over at høre om hans situation. Derfor besluttede hun sig for at hjælpe den 75-årige mand, hvilket hun gjorde ved at starte en indsamling. 

Hun besluttede at oprette en indsamling på den franske platform Papayoux-Solidarité. Her delte hun et billede af Pierre og delte den historie, som den 75-årige mand havde fortalt til hende.

"Pierre er en 75 år gammel mand, der arbejder som bud hver aften fra klokken 18 til midnat. Han gør det, fordi hans kone er meget handicappet. Og Pierres lille pension giver ham ikke mulighed for at kunne tilgodese sin kones behov," skriver hun blandt andet. 

Hun fortæller også, at hun mødte Pierre i Montpellier, hvor hun blev rørt over at se en mand i denne alder levere mad. Først nogle måneder senere læste hun om ham i Midi Libre, hvor hun blev bekendt med årsagen til, hvorfor han arbejdede som bud. 

Artiklen blev oprindeligt offentliggjort i 2019, men indsamlingen blev startet for et par måneder siden.  

"På trods af pandemien fortætter Pierre selvfølgelig med at levere hver aften, da han er en godhjertet mand. Så derfor besluttede jeg at lave en indsamling i hans navn for at kunne give ham lidt ekstra, så han kan købe en speciallavet kørestol tilpasset sin kones handicap," skriver Lisa i teksten på indsamlingssiden.

Læs også

Karen fulgte sin mavefornemmelse og søgte straks hjælp, da sønnen fik et mærkeligt udslæt

I skrivende stund er der blevet indsamlet mere end 28.500 euro til Pierre, hvilket er svarende til omtrent 212.000 kroner. 

 

Dagens Gossip