8-årig dreng blev indlagt med pludseligt udslæt: Få dage efter blev han erklæret hjernedød

Foto: GoFundMe

En 8-årig dreng blev indlagt på hospitalet med et pludseligt udslæt, da han var på ferie med sin familie. Få dage efter blev han erklæret hjernedød.

8-årige Ace Rewtastle blev den 3. januar indlagt på et hospital i Barbados, hvor han var på ferie med sin familie, efter at have udviklet et pludselig udslæt.

Læs også

Storm på vej: Bind havemøblerne og trampolinen fast

Først troede man, at den lille dreng fra Portsmouth i England havde meningitis, da udslæt er et af de mest almindelige symptomer på dette.

Desværre viste det sig ikke at være tilfældet, og lægerne på hospitalet i Barbados måtte overbringe familien den hjerteskærende nyhed, at den blot 8-årige dreng havde leukæmi. Det skriver mediet Daily Star.

Familien begyndte at planlægge, hvordan de kunne få ham hjem til England, så han kunne behandles af det britiske sundhedsvæsen. Desværre fik Ace det hurtigt værre og fik et slagtilfælde.

Hans slagtilfælde medførte, at han fik en hjerneblødning, mens han var indlagt på hospitalet i Barbados, hvor han blev lagt i kunstig koma.

Foto: Facebook

8-årige Ace blev senere erklæret hjernedød, og afgik ved døden den 14. januar, hvor det blev besluttet at slukke for den respirator, der holdt ham i live.

Hans mor, Amber Field, fortæller, at det var drengens far, David, der traf den vanskelige beslutning om at slukke for respiratoren.

"Der er intet fodaftryk, der er for småt til at efterlade et aftryk i denne verden," skriver Amber i et opslag på sociale medier.

"Godnat Acey Pops. I dag gik naturen sin gang. Du er hele min eksistens og jeg vil elske og huske dig indtil mit sidste åndedrag."

"Giv bedstemor Pat et stort kram fra mig, og lad os få dig hjem, min skat."

Efterfølgende er en indsamling blevet oprettet på GoFundMe, der har til formål at samle ind til, at familien kan få dækket hospitalsregningerne på Barbados.

Foto: Facebook

I skrivende stund er der blevet indsamlet over 118.000 pund, hvilket overstiger det oprindelige beløb på 100.000 pund, som venner af familien havde håbet at kunne indsamle.

Der er flere hundrede personer, der har doneret penge til formålet, hvoraf flere har doneret store summer. Den største donation lyder på 10.000 pund.

"Hun (Aces mor, red.) troede, hun var forsikret via sin bank, men det er ikke tilfældet. Indtil videre lyder hospitalsregningen på et enormt beløb," lyder det fra Terri Shipp, der har oprettet indsamlingen.

Derudover har Terri udtalt sig til lokale medier, hvor hun fortæller, at hun håber, at indsamlingen gør det muligt at hjælpe familien.

"Aldrig i en million år havde hun troet, at hun skulle tage på ferie og vende hjem uden sin søn," siger hun.

Læs også

Præst foreslår: Afskaf denne helligdag i stedet for store bededag

"Jeg kan ikke engang følge med i indsamlingen. Forhåbentlig kan vi med pengene give ham den bedste afsked, vi kan."

 

Dagens Gossip