8-årig dreng kørte sin lillesøster på McDonald’s for at hente cheeseburgere

Ninna Andreasen

378 uger siden

|

13/04/2017
Faderen havde arbejdet hele dagen og gik tidligt i seng. Moderen faldt i søvn på sofaen. Så fik børnene en god idé.

Dagens topnyheder

Det må give et 12-tal for initiativ, men nok en dumpekarakter for udførelse, at en otteårig dreng søndag satte sig bag rattet med lillesøster i bilen for at tage på en lille udflugt til McDonald’s.

Børnene var angiveligt blevet sultne, og det besluttede de sig så for at gøre noget ved, rapporterer Fox8.

Faderen til børnene havde arbejdet hele dagen. Han var træt og gik derfor tidligt i seng. Imens passede moderen børnene i stuen. Her faldt hun dog i søvn på sofaen.

På det tidspunkt besluttede børnene sig for at køre en tur til McDonald’s.

Vidner så ifølge det lokale politi i Columbiana County i Ohio drengen køre i sin fars varevogn. De ringede til politiet.

Børnene nåede omkring halvanden kilometer væk fra hjemmet. Bag rattet sad den otteårige storebror, mens lillesøster sad bag i bilen. Turen krævede, at børnene skulle igennem fire vejkryds og over jernbaneskinner, ligesom den otteårige måtte foretage en del sving både til højre og venstre.

Ifølge vidnerne overholdt den otteårige både trafikloven og hastighedsgrænserne.

Da børnene kom frem til McDonald’s, opdagede en ven af familien – som tilfældigvis spiste på restauranten – at børnene var kørt i bilen. Vennen ringede til børnenes bedsteforældre.

Børnene fik lov at spise deres cheeseburgere, før politiet ankom.

Da politiet kom til stedet, fortalte drengen, at han havde styr på bilen. Han havde nemlig lært at køre via videoer på YouTube.

Heldigvis kom ingen til skade.