4 kvinder banker på hos 101-årig på Sjælland: Bliver jaget på flugt af uventet gæst

Ninna Andreasen

378 uger siden

|

13/04/2017
112
En gruppe kvinder bankede på hos en 101-årig kvinde i Nørre Alslev. De sagde, at de var på udkig efter en lejlighed og spurgte, om de måtte komme ind at kigge. Den ene kvinde kom ind i lejligheden, men hun kom hurtigt på andre tanker. Den 101-årige var nemlig ikke alene.

Dagens topnyheder

Politiet efterlyser nu fire kvinder, som formodes at have forsøgt at begå et tricktyveri mod en 101-årig kvinde i Nørre Alslev på Sjælland.

Kvinderne bankede tirsdag formiddag på hos den ældre dame og spurgte, hvordan man kunne komme til at leje en af lejlighederne i ejendommen.

Det skriver TV2 Øst.

En af de fire kvinder bevægede sig ind i lejligheden, mens de tre andre stod i trappeopgangen og formentlig forsøgte at aflede den 101-åriges opmærksomhed. Kvinden, som var på vej ind i lejligheden, fik sig dog en slem overraskelse.

Den 101-årige var nemlig ikke alene.

Kvindens 50-årige barnebarn var nemlig på visit. Barnebarnet opdagede, hvad kvinderne havde gang i, og så fik firbanden ellers hurtigt benene på nakken.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil selvsagt gerne høre fra folk, som kan komme med oplysninger om de fire kvinder, der bankede på.

Den 101-årige og hendes barnebarn har givet signalement af to af dem.

Den ene beskrives som kvinde, 20-25 år gammel, 165-170 centimeter høj og med langt, sort hår, der var opsat. Hun talte pænt, men gebrokkent dansk og var iført hvide bukser.

Den anden var kvinde og omkring 170 centimeter høj. Hun var robust bygget og iført sort tøj, der dækkede både hår og ansigt.

Har man oplysninger i sagen, kan de gives til politiet på telefonnummer 114.