8-årige Elizabeth døde, og hendes forældre er nu sigtet for mord: De valgte Gud over medicin

Foto: Gofundme

Et australsk forældrepar er anholdt og sigtet for blandt andet mord efter, at de valgte at stoppe medicineringen af deres datter, fordi de mente, at Gud ville helbrede hende.

8-årige Elizabeth fra Toowoomba, Queensland i Australien afgik desværre for nyligt ved døden i sit eget hjem på grund af komplikationer fra type 1 diabetes, og hendes forældre er nu anholdt og sigtet for mord, tortur og for ikke at sørge for livets fornødenheder til den lille pige. 

46-årige Kerrie og 50-årige Jason, som også er modstandere af corona vaccinen, har angiveligt nægtet at give deres datter livsnødvendig medicin, som formentlig ville have holdt hende i live, fordi de mente, at Gud ville kurere hende. De valgte således at bede for hende i deres hjemmekirke i stedet. Det skriver Unilad

Læs også

Stor nyhed: Ikonisk slikkepind vender tilbage

Elizabeth stoppede med at få medicin d. 2. januar, og hun døde kun seks dage efter, formentlig som konsekvens af den beslutning. I løbet af de fem dage blev hendes tilstand hurtigt værre, og hendes forældre afholdte derfor et "bønne ritual" sammen med flere andre troende fremfor at tilkalde en ambulance. 

Én af de tilstedeværende tilkaldte dog til sidst en ambulance, da hun fik det rigtig dårligt, men det var desværre for sent, og den 8-årige pige afgik derfor ved døden i sit hjem i Toowoomba.

Foto: Gofundme

The Daily Mirror skriver, at der udover en ambulance også ankom politi til stedet sidste lørdag, d. 8. januar, og en lokalbeboer har angiveligt set en person fra redningspersonalet forlade stedet i tåre. 

De to forældre er nu varetægtsfængslet og var for retten d. 12. januar via et online link, og de skal desuden for retten igen d. 24. marts. Indtil da sidder de fængslet i Toowoomba arrest. 

Udover Elizabeth har parret seks andre børn, og den ældste af dem, Jayde, har udtalt, at hun vil tage sig af sine fem yngre søskende, mens hendes forældre er fængslet. Én af de fem er også over 18, mens de andre er mellem tre og 16 år gamle.

Hun har i den forbindelse oprettet en indsamling på Gofundme, hvor hun håber at indsamle $100.000 (650.000 kroner) til at forsørge sig selv og sine søskende, som hun håber, at hun kan få forældremyndighed over. Indtil videre har hun indsamlet lidt over $8000 (52.500 kroner).

På Gofundme siden har Jayde blandt andet skrevet: "Vi opdagede Elizabeths død på tragisk vis. Med så mange ubesvarede spørgsmål, har vi indset den grusomme virkelighed, hvor vi måske aldrig finder helt ud af, hvad der skete."

Hun bekræfter desuden, at hendes forældre valgte at søge hjælp hos Gud fremfor at give hendes lillesøster medicin, og hun har desuden udtalt, at Elizabeth "blev taget for tidligt".

Læs også

Verdens største kat: "Alle tror han er en hund"

 

 

 

 

 

Dagens Gossip