8-årig dreng forsvandt sporløst: Da politiet fulgte efter stedmor, afslørede de hendes uhyggelige hemmelighed

I bagagerummet gemte der sig et grufuldt syn. Foto: Ritzau

Efter at have ledt i flere uger efter den otteårige dreng, gjorde politiet et grusomt syn.

Som et lyn fra en klar himmel, var han væk, og hverken forældre, venner eller familiemedlemmer havde set den otteårige dreng siden den 27. februar.

Den lille dreng Gabriel Cruz blev sidst set i den sydspanske provins Almeria, hvor han skulle over at lege hos naboen, men den lille dreng kom aldrig hjem igen.

Kort tid efter drengens forsvinden blev delt på sociale medier, så blev mere end 4.000 frivillige og politifolk sat i aktion for at finde drengen, skriver BBC. 

I mandags begyndte efterforskerne stoppede efterforskerne stedmoderen i en bil, og her gjorde betjentene en grufuld opdagelse i bagagerummet på bil.

Læs også

Ekspert rystet efter at have læst Peter Madsens mentalerklæring: ‘Det er det skrappeste, jeg nogensinde har set’

Her fandt de nemlig Gabriel Cruz, der lå livløs, og stedmoderen, den 43-årige Ana Julia Quezada blev taget på fersk gerning, da hun var i færd med at flytte drengens lig.

Politiet anklager hende for at have gemt drengens lig i landsbyen Rodalquilar, og under hendes anholdelse skulle Ana Julia Quezada have sagt:

Otteårige Gabriel Cruz har været forsvundet siden slutningen af februar. Men i mandags fandt spansk politi drengen. Foto: @PCivilElEjido

- Det var ikke mig, jeg hentede bilen her til morgen!

Ifølge lokale medier viser en obduktionsrapport dog, at drengen blev kvalt samme dag som han forsvandt. Politiet har løbende haft en mistanke mod stedmoderen, og da de begyndte at grave mere i stedmoderens fortid, raslede skeletterne ud af skabet.

Politiet har undersøgt området  Foto: @PCivilElEjido

43-årige Ana Julia Quezada er nu anholdt og sigtet for at have slået den otteårige dreng ihjel. 

I 1996 skulle en fireårig pige også være faldet ud af vinduet i den nordspanske by Burgos, mens Ana Julia Quezada havde opsyn med pigen. Dengang blev det kategoriseret som en ulykke, men politiet vil nu kigge nærmere på sagen.

Den 43-årige stedmor er oprindeligt fra den Dominikanske Republik og er tit blevet set under eftersøgningerne af  Gabriel Cruz. Hendes anholdelse har sat Spanien på den anden ende, hvor flere spaniere har krævet dødsstraf eller hjemsendelse, så stedmoderen får en hårdere straf.

Læs også

Dagplejemor ville hellere træne og slikke sol: Politi fik et chok, da de fandt børnene

Men Gabriel Cruz’ egen mor har offentligt taget afstand til den slags hadske udtalelser.

- Lad nu retfærdigheden ske. Nu handler det om at tro på det bedste i folk og den venlighed, sagen har bragt frem. Det kan ikke slutte med billedet af denne kvinde og hadefulde ord, siger Patricia Ramirez på spansk radio.

På jagt efter flere spændende kriminyheder, så kig forbi vores daglige politirapport her. Vi samler de største 112 nyheder fra hele landet - hver dag.

 

Dagens Gossip