88-årige Doris vinker til skolebus: Reaktionen fra børnene kommer bag på hende

Foto: Privat.

En dag skete der noget, som kom bag på Doris

88-årige Doris Vehar startede med at vinke til skolebussen, da hendes barnebarn var passager i bussen. Det er hun ikke længere. 

Det var hun heller ikke i 2016, da denne historie fandt sted. 

Læs også

Derfor skal du aldrig smide vandmelonskal ud

Men selvom barnebarnet ikke længere kørte med skolebussen, så fortsatte Doris med at vinke til de glade og smilende børn, som altid vinkede tilbage.

Men en dag skete der noget, som kom bag på Doris. For det var ikke kun vink og luftkys, som børnene sendte mod den ældre kvinde.

De sang, skriver mediet Cleveland.

Denne gang stoppede bussen nemlig, og alle børn lænede sig ud af vinduerne og sang fødselsdagssang til Doris, som de kaldte "bedstemor". 

Naboen Kathy Latino trak sin mobiltelefon frem og filmede en video af det særlige øjeblik og delte det på Facebook. Faktisk var det også Kathy Latino, der var skyld i, at børnene vidste, at det var Doris’ fødselsdag.

Hun kontaktede buschaufføren og fortalte om dagen. At det ville betyde meget for Doris, hvis de ville synge for hende.

Det må man sige, at Kathy Latino havde ret i. 

Kærlighed tilbage til Doris

Siden videoen blev delt på Facebook, har Doris oplevet at få noget af den kærlighed, hun selv har givet til verden, tilbage via telefonopkald, fødselsdagskort og endda besøg fra medierne. Videoen er blevet set tusindvis af gange, skriver Cleveland.

“Det er som en drøm,” forklarede Doris, der midt i interviewet i 2016 måtte forlade køkkenet. Skolebussen kom nemlig forbi.

Denne dag valgte buschaufføren Stacey Wolfe også at stoppe bussen. Børnene havde allerede rullet vinduerne ned og vinket og råbt hej til Doris. 

Doris fik lov til at gå ind i bussen, hvor hun blev mødt af en sværm af skolebørn, der var klar med kram. Doris fik mulighed for at takke hver og en af dem for at gøre hendes fødselsdag så speciel.

Efterfølgende var Doris meget rørt, og med tårer i øjnene sagde hun;

”Jeg kyssede alle på den bus. Alle. Mit størte ønske. Det var mit bedste ønske i 17 år, siden min mand gik bort væk. Jeg fik lov til at kramme dem alle sammen," forklarede Doris om den rørerende oplevelse.

Læs også

Jimmi raser: Skolelærer klippede datterens hår uden at få lov

 

 

 

 

Dagens Gossip