Ad! Folk går amok på de sociale medier, da de ser hvad han gør med skærmen

Folk på de sociale medier er gået i selvsving over denne video, der viser en mand, der benytter en touch-skærm på en utrolig uhygiejnisk måde.

Vi har vel alle prøvet før, at vi ligger godt tilpas i sofaen, mens fjernbetjeningen ligger på bordet uden for rækkevidde. Hvert fald uden for vores hænders rækkevidde. Derfor benytter man lige foden til at skubbe fjernbetjeningen tættere på, indtil man kan nå den med sine hænder.

Det er dog kun noget man gør derhjemme, og når der ikke er andre til steder, for man kunne vel aldrig drømme om at gøre det et offentligt sted, vel?

Læs også

Opdagede utroskab dagen før bryllup: Valgte at fuldende det alligevel med et vildt twist

En mand gik lige et skridt længere, da han var ombord på et fly, hvor der var opsat touch-skærme som underholdning. Mandens besynderlige adfærd blev filmet af en passager et par sæder tilbage, der i den grad væmmedes.

Sidenhen er videoen blevet delt på de sociale medier, hvor folk går amok over den ulækre handling, som manden udøver mod touch-skærmen. Hvad er det han gør? Det kan du se herunder

Manden benytter sine bare fødder til at swipe på skærmen. Alafair Burke der har uploadet videoen til Twitter, fortæller i sit tweet, at manden ikke har problemer med at bruge resten af kroppen, så det er udelukkende på grund af magelighed, at han vælger at benytter fødderne i stedet for sine hænder.

Hurtigt er der kommet mange kommentarer til opslaget, hvor folk skriver alt fra, at det er det ulækreste de nogensinde har set på Twitter, til, at de frygter, at det vil starte en trend.

Bestillingsskærme på McDonalds fyldt med bæ-bakterier

Generelt set er skærme sjældent de mest hygiejniske, heller ikke selvom man kun benytter sig af sine hænder.

Tilbage i december kunne vi skrive om, hvordan samtlige testede bestillingsskærme hos McDonalds indeholdt spor af lort.

Det var den britiske avis Metro, der havde sat sig for at teste de bestillingsskærme hos McDonalds, du også finder hos restauranterne i Danmark. Otte forskellige Mcdonalds-restauranter blev testet i England, og resultatet var decideret ulækkert.

De viste nemlig, at der var tarm- og fæcesbakterier på samtlige af skærmene, og derudover blev der på nogle skærme også fundet spor af stafylokokker og listeria.

Så konklusionen må være, at uanset om vedkommende før dig, har benyttet sig af sine hænder eller sine fødder til at berøre skærmen, så bør du huske at afspritte dine hænder med det samme, du har rørt ved den.

Læs om den ulækre test af skærmene hos McDonalds her.

Læs også

Lort fundet på alle testede bestillingsskærme fra McDonalds

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip