Ældre mand sparkede til hjemløs hund: Så ramte karma med det samme

​En ældre mand lærte på den hårde måde, at man skal være god imod dyr.

Måske havde han haft en rigtig dårlig dag. Det er svært at se på et meget grynet overvågningsklip hvordan den ældre herre i videoen ser ud i ansigtet, men man må formode, at han ikke har været i godt humør – og det er nok ikke blevet bedre.

 

Læs også

Sygeplejersker raser: Kæmpe coronaindsats belønnes ikke

For uanset hvad årsagen var, så mistede manden i videoen besindelsen, da han gik forbi en hjemløs hund, der gøede et par gange af ham – det skriver Newsner.

 

Manden får tydeligvis et chok, da han sikkert går i sine egne tanker, da hunden bjæffer, giver han et lille hop, og stiger så derefter, med hvad man kun kan formode er øjne fyldt med had, ned mod den lille hund.

For ingen skal ydmyge ham på åben gade! – Ud over ham selv.

I et forsøg på at tage hævn over det arme dyr, trække manden højre ben så langt tilbage som den knirkende hofte tillader det, og svinger så derefter igennem, i håbet om at yde alvorlig skade på hunden – det lykkes heldigvis ikke.

I stedet for en ynkelig hævn over et hjemløst dyr, resulterer det tvivlsomme karatespark en mandens egen totale ydmygelse, idet han sparker et kæmpe hul i luften, og derefter falder baglæns indtil han slår hovedet i fortovet.

Om manden forsøgte at udøve vold, mod en hjemløs hund uden for kameraets vinkler melder historien intet om, men han ser heldigvis ikke ud til at være den helt store slagsbror.

Læs også

Efter voldsomme oversvømmelser: Nu er en’plage’ af dødelige edderkopper på vej

 

 

Dagens Gossip