Airbnb-udlejeren Sofia 'rammer jackpotten': Nu er gæstens hemmelighed afsløret

28/11/2023 14:28

Emil Martesen

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Nu er gæstens hemmelighed afsløret.

Mest læste i dag

Sofia Kaiser, som er en 25-årig Airbnb-udlejer, har nu åbnet dørene til sit hus, der har plads til, at 13 gæster kan sove der.

Efter at Sofia arvede ejendommen, besluttede hun sig for at give den en makeover og lade andre få fornøjelsen af den gennem Airbnb. 

Hun fandt dog hurtigt ud af, at det har sine fordele at være Airbnb-udlejer, og nu deler hun nogle af de skøre og værdifulde genstande, som folk gennem tiden har efterladt i hendes ejendom.

Det skriver Daily Star.

På TikTok delte Sofia nylig nogle af de mest bemærkelsesværdige fund i sit hjem, der har samlet sig til en anslået værdi på over 800 £ (cirka 6.875 danske kroner, red.).

Efter at have sat huset til leje sidste år, er hun stødt på alt fra uåbnede snacks til eksklusive genstande, herunder et Apple-watch.

“Vi satte vores hjem på Airbnb efter min bedstefars død, og det har været en fantastisk oplevelse, selvom det har bragt nogle overraskelser”, forklarede Sofia. 

Sofia, der lever af Airbnb, har gjort det til en vane at returnere værdifulde genstande og bevare uåbnede fødevarer for at mindske spild. 

Hun glæder sig over gæsternes overraskelser og går så langt som at efterlade en venlig note til kommende gæster, der opfordrer dem til at drage fordel af de ekstra lækkerier og rekvisitter, der er blevet efterladt.

I en engagerende TikTok-video guider Sofia seerne gennem hendes hjem og viser de forskellige overraskelser, hun er stødt på.

I videoen, hvor hun viser Apple-watchet frem, skriver brugere i kommentaren, at hun har 'ramt jackpotten'

Herunder kan du se en video af Airbnb-huset og flere af de sjove, efterladte ting. (Dette er ikke videoen med uret).