Aleksandra har dækket næsten hele kroppen med tatoveringer: Sådan ser hun ud under tøjet

Foto: Instagram

Aleksandra Jasmin, der selv er tatovør, har fået dækket en stor del af sin krop med tatoveringer. Nu viser hun, hvordan hun ser ud under tøjet.

En kvindelig tatovør har formået at skabe opmærksomhed omkring sig selv på de sociale medier, efter hun har delt et billede af, hvordan hun ser ud under tøjet.

Læs også

Verdens ældste folkeskoleelev er død som 99-årig

Aleksandra Jasmin plejer at glæde sine næsten 200.000 følgere på Instagram med billeder af sine mange tatoveringer.

Den finske kvinde, der er mor til tre, har skabt sig en stor skare af følgere på grund af hendes billeder, som tilsyneladende skaber fascination hos mange.

Nu har hun dog besluttet sig for at gå skridtet videre, da hun har delt et billede af, hvordan hun og hendes tatoveringer ser ud under tøjet. Det skriver Daily Star.

"Har en rolig morgen i min hyggelige seng. Små ting, der gør mig glad," har hun skrevet som tekst til sit billede.

Og på billedet er det ikke meget, der er blevet overladt til fantasien. Hun har nemlig intet påklædning på overhovedet.

Billedet af den finske kvinder viser hende siddende i en seng, hvor hun sidder med en kaffekop i hånden. Desuden har hun strategisk placeret sit hår, så det dækker hendes bryster.

På billedet har hun smidt alt tøjet, så hendes mange følgere for alvor kan se, hvilke og hvor mange tatoveringer, hun gemmer under tøjet.

Foto: Instagram

Desuden ser man, at hun kigger ned mod sin seng på billedet. Det ændrer dog ikke på, at man stadig kan se hendes mange tatoveringer i ansigtet.

Og det tog bestemt ikke lang tid for hendes følgere at reagere på det afklædte billede. I løbet af få timer fik det nemlig flere tusinde likes, ligesom mange har skrevet kommentarer til billedet.

"Min smukke engel," har en person skrevet, mens en anden skrev: "Fantastisk som altid. Du er en helt speciel skønhed."

"Smuk og sexet pige," lød det fra en tredje, hvilket blev fulgt op af en fjerde person, der havde en særlig anmodning: "Flyt dit hår, tak."

Aleksandra har delt ud af sine mange tatoveringer i et stykke tid nu, og har også fortalt om, at hun har mere end 100 tatoveringer. Det omfatter blandt andet en stor kat på maven.

Læs også

Billedet har fået internettet til at koge - nu fortæller moren sandheden bag billedet

Og hvad man næppe kan undgå at lægge mærke til er, at hun også har fået farvet hele den ene arm sort med blæk.

 

Dagens Gossip