Alle advarede mig om at få børn, men glemte at fortælle mig dette

Privat

Den unge kvinde var flere gange blevet 'advaret' i forbindelse med graviditet.

Da Jenny Gerson blev gravid, stod folk i kø for at fortælle hende, hvordan livet ville blive.

I et indlæg på Huffington Post skriver hun om de mange “advarsler”, hun har fået.

Læs også

Mor vugger livløs nyfødt baby og efterlader lægerne i chok, da dette sker

Indlægget blev på kort tid liket af mere end en halv million mennesker, som formentlig kan nikke genkendende til advarsler som: 

“Husk at nyde din søvn, mens du kan”, “Du får aldrig tid til et bad”, "Det bliver svært at smide overvægten" eller “Hyg dig med din mand nu, du vil være så optaget af barnet, at I ikke bruger noget tid alene sammen, når hun er her”.

Men det er ifølge den nybagte mor nogle helt andre ting, folk skulle have advaret hende om.

“De skulle have advaret mig om, at det at spise sunde portioner af mad ville give nok nærende mælk til, at min datter kunne vokse. At jeg ikke engang ville have lyst til at gå på kur med det samme. At høre ved hendes to ugers-undersøgelse, at hun havde taget nok på, ville få mig til at føle mig mere stolt end af noget andet nogensinde,” skriver Jenny Gerson.

For når alt kommer til alt, savner hun ikke sit gamle liv.

“De skulle have advaret mig om, at det at blive mor ville ændre alt, men at jeg aldrig ville have lyst til at tage tilbage og besøge mit “gamle” jeg, ikke engang i et sekund. De skulle have advaret mig om, at min liv ville blive så rigt, smukt og tilfredsstillende, at jeg ville kigge tilbage på, hvad jeg havde før og tænke ‘Stakkels mig. Jeg kendte hende ikke endnu’.” fortæller hun.

Læs også

Blev stemt ud af Robinson: Kom hjem til to dødsfald