Ambulancereddere fandt grov seddel i forruden efter at have parkeret ved hospital

Det var en ubehagelig overraskelse, der ventede føreren i vinduet. Foto: Zain Ali Kazmi

Den grimme seddel i forruden kom i den grad bag på ambulanceføreren, da han så, hvem afsenderen var.

Det er et hyr at parkere, og uanset hvor man bevæger sig rundt i storbyen, så er der langt fra nemt, billigt eller bekvemt at stille den firhjulede.

Men der nogle køretøjer, der har mulighed for at parkere hvor de vil, og det er udrykningskøretøjer, såsom ambulancer, der skal redde liv.  

Men det ikke alle der deler den opfattelse, og  det måtte ambulanceføreren Zain Ali Kazmi også sande, da han var på vej videre fra skadestuen, skriver Daily Mail.

Den 23-årige ambulancefører havde parkeret udenfor skadestuen ved Pinderfields Hospital i den engelske by Wakefield. Og da han var på vej tilbage til sin ambulance, så han til sin store overraskelse, hvordan at en kollega var blevet kritiseret for at stille ambulancen. 

Læs også

Borgere raser over vanvittig parkering: Forælder nægter at flytte bil på grund af sine børn - der er bare ét problem

- Tænk lige på andre, inden du blokerer andre menneskers bil inde, stod der på den passivt-aggressive seddel i forruden. Det fik straks ambulanceføreren til  hvilket fik ham til at reagere og dele billederne på Facebook.

Det var dette syn, der gjorde ambulanceføreren rasende. Foto: Zain Ali Kazmi

Det var nemlig en anden læge, der havde skrevet den grimme seddel ved skadestuens parkeringsplads. Foto: Zain Ali Kazmi

- Kom ud fra skadestuen til dette syn. En seddel i forruden, denne gang skrevet af en af sundhedspersonalet, fordi at han var blokeret på en plads, hvor han ikke selv skulle have holdt.

- Vi får nok af det har pjat, når vi holder offentligt. Det er ikke særlig rart, at få sådan en besked fra andet sundhedspersonale, skriver Zain Ali Kazmi i sit opslag, og til Dagens.dk understreger han, at det dog ikke var hans egen vogn, der havde fået parkeringen påskrevet. 

Alligevel mener han, at det er nødvendigt at dele den kedelige historie, da han mener, at det er uforskammet, at sundhedspersonale ikke respekterer de fælles parkeringsregler, der findes omkring hospitalet.

- Der er nogle få pladser, som tit bliver brugt af politiet. Men han (afsenderen af den vrede seddel, red.) må have gået rundt og taget billeder, og skrevet sedlen. Men man lægger ikke en seddel i forruden på en ambulance, det er ikke sådan at man håndterer det, siger han til Daily Mail.

Læs også

Mand forstår ikke at Red Bull smager så dårligt: Så finder han klam overraskelse i bunden af dåsen

Han bemærkede i øvrigt, at den vrede afsender havde set stort på, at en anden læge også holdt ulovligt parkeret på pladsen.

Ifølge hospitalet er der blevet arbejdet hårdt på, at forbedre parkeringsforhold- og regler i området.

- Derfor var det også en stor skuffelse at se dette opslag på sociale medier i dag. Nu har vi talt med den læge, der skrev sedlen, siger Sarah Robertshaw, der er overlæge ved skadestuen.

Gæster får et kæmpe chok på stranden: Pludselig får de øje på, hvad ældre mand holder i hænderne

 

Dagens Gossip