Amok i supermarked: Kunde smadrer flasker for flere hundredetusinde kroner

Foto: Twitter / @Peacsy3

En kvindelig kunde gik amok i en Aldi-forretning, hvor hun smadrede flasker for flere hundredetusinde kroner.

Onsdag startede som en ganske almindelig dag for medarbejderne i en Aldi-forretning i den britiske by Stevenage. Den lille by ligger nord for hovedstaden London.

Læs også

Træt af mundbind og duggede briller? Læge viser simpelt trick til at undgå det

Senere på dagen skete der dog noget, der ikke sker hver dag. En kvindelig kunde besluttede at smadre sprut-, øl- og vinflasker for flere hundredetusinde kroner. Det skriver Daily Mail

Det meste af episoden blev filmet af en kunde i butikken, som efterfølgende har delt den på flere sociale medier. I denne video kan man se, at den kvindelige kunde pludselig begyndte at rydde hylderne for både vin- og ølflasker. Det var ikke forhastet, men foregik i et helt roligt tempo.

Alle flaskerne blev fejet ned fra hylderne, hvorefter de blev knust mod gulvet. Det resulterede i en sø af glasskår, rødvin og øvrige alkoholiske væsker på gulvet i Aldi-butikken. Kvinden endte selv med at vælte, men rejste sig og fortsatte ufortrødent. 

Videoen viser ligeledes, at en ekspedient var til stede, men tydeligvis var for forundret over episoden til at gribe ind. 

Kvinden er blevet arresteret

En talsperson fra det lokale politi har oplyst, at politiet blev kontakt kl. 14.30 onsdag 25. november med meldinger om en hændelse i Aldi-forretningen på Fairlands Way i Stevenage. 

Meldingerne lød på, at en kunde havde kastet flere flasker alkohol på gulvet, hvor de var gået i stykker. 

Da politiet ankom til butikken, blev kvinden arresteret. Hun blev herefter bragt til hospitalet, da hun havde fået skader på hendes hænder. Efterfølgende blev hun taget med på stationen, hvor hun for nuværende er i politiets varetægt. Det fortæller talspersonen ifølge flere britiske medier.

Læs også

Medie erfarer: Fødevarestyrelsen afliver også katte

Ifølge New York Post har supermarkedet opgjort skaderne til omtrent 130.000 pund, hvilket er svarende til 800.000 danske kroner. Det vides ikke, hvad der fik kvinden til at gå amok.