Ansat gjorde grin med kunde: Havde ingen ide om, hvem det var

Foto: Bo Bice / Facebook

Der var ingen, der vidste, han var en berømthed.

Bo Bice, der er kendt for sin medvirken i "American Idol", hævder at være blevet udsat for et racisme på en Popeys-restaurant i Hartsfield-Jackson International Airport i Atlanta, Georgia.

"Han har allerede fået sin mad, ham den hvide dér," hævder 41-årige Bice, at en af fastfoodrestaurantens ansatte sagde om ham, før han fejlagtigt afleverede hans ordre til en anden.

Læs også

Ung mand chokerer i Kvickly

Det skriver Daily Mail. 

Kvinderne, der befandt sig i nærheden, lo angiveligt efter at have hørt ham blive omtalt som "den hvide mand". 

Han hævder endvidere, at en af kvinderne hånede hans navn i fem minutter i træk, herunder ved at kalde ham "Bow-Bow, Boo- Boo og Bo-Bo".

Foto: Bo Bice / Facebook

Bice valgte senere at dele et opslag indeholdende fotos og navnet på en af kvinderne. 

"Hvis jeg havde vendt den om, hvis jeg havde brugt sådanne ufølsomme ord, så var jeg blevet boykottet, folk ville ikke længere købe mine album," sagde Bice til WTTG. 

Facebook fjernede dog straks hans opslag og begrundede det med, at det overtrådte deres politik om ikke "identificere og udskamme privatpersoner", hvilket efterlod Brice noget så frustreret. 

"Facebook valgte i går aftes at slette mit opslag for at gøre mig - og alle jer, der er trætte af racistiske, dobbeltmoralske mennesker - tavse. Du tog Popeyes side, Facebook, men du skulle i stedet have kontrolleret gyldigheden af deres klage," skriver han i opslaget på Facebook.

Foto: Bo Bice / Facebook

Popeyes Louisiana Kitchen har sidenhen undskyld for hændelsen.

Bice tilføjede, at han anmodede om, at medarbejderen ikke bliver fyret, men uddannet på ny.

Læs også

Tog en vigtig beslutning i Bilka: Nu står der 6.5 millioner kroner på kontoen

 

Dagens Gossip