Bad gæst om at skride - nu har hun fået 360.000 i drikkepenge

Servitrice Gennie Cochran.

Normalt tjener man ikke penge på at bede gæsterne om at skride, men en servitrice fra Carmel Valley har nu tjent intet mindre end 360.000 kroner i drikkepenge - af lige præcis denne årsag.

Det var om aftenen den 4. Juli, på restaurant Lucia i Carmel Valley i Californien, at en aftenen tog en drejning som betød at servitricen Gennica Cochran trådte i karakter, det skriver ABC7news.com.

Hun har arbejdet i service branchen i 20 år og for hende handler livet om gæstfrihed. 

Hun havde godt lagt mærke til at der var en gæst i restauranten, som havde gjort sig ekstra bemærket den aften. Det var en mand som blandt andet havde skiftet plads flere gange, havde klaget over maden og været grov over for personalet. 

Der var også en asiatisk familie i restauranten den aften - og pludselig begyndte manden at udtrykke sig racistisk mod familien. 

Michael Lofthouse som er CEO ved San Francisco tech, sagde blandt andet “Fucking asian piece of shit” ("Dit asiatiske røvhul", Red.), henvendt til selskabet - og det var her at Gennica Cochran fik nok. 

Læs også

"Troede det var i orden" at efterlade 3-årig alene i 8 dage - nu er den lille pige død

 

Så fik hun nok

Hun ville ikke finde sig i at han talte sådan til de andre gæster i restauranten. 

“Du er nødt til at forlade restauranten lige nu, skrid, du har ikke tilladelse til at være her - ud med dig! Sådan taler du ikke til vores gæster, de er værdsatte og du har ikke tilladelse til at komme her nogensinde igen," udbrød hun til manden.

Gennie Cochran blev selv lidt overrasket over hendes udbrud, men beskriver selv at hun følte sig meget beskyttende over for familien som blev overfuset. 

Direktøren Michael Lofthouse har senere undskyldt for sin opførsel til den asiatiske familie. 

Orosa Chan familien blev så glade for Gennies handlekraftige indsats på restauranten, at de har oprettet en indsamling til Gennie på GoFundMe. Igennem den har Gennie allerede fået 360.000 kr. for hendes udsmidning af den racistiske direktør.

Læs også

Mor til 4 ville hjælpe ved ulykke - Det endte fatalt

 

 

Dagens Gossip